Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprostio se od javnosti

'Mrzim i prezirem medije, nikad više neću govoriti o svom osobnom životu'

alec baldwin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
24.02.2014.
u 13:10

Glumac Alec Baldwin odlučio se povući iz javnog života jer mu je prekipjelo zbog toga kako se mediji ponašaju prema njemu

Glumac Alec Baldwin odlučio se povući iz javnog života. U dugačkom eseju koji je objavljen na blogu New York Magazinea 55-godišnji glumac kaže da je posljednja kap koja je prelila čašu bio sukob s fotografom koji ga je potom optužio da je homofob.

Mrzim i prezirem medije na način na koji nisam mislio da je to moguće. Više nikad neću govoriti o svom privatnom životu za nijednu američku publikaciju – piše Baldwin.

Također, odlučio se iseliti iz New Yorka, kojeg zove domom od 1979. godine, ali obrušio se i na glumca Shiu LaBeoufa, za kojeg kaže, "blago rečeno, on sa sobom nosi taj zatvorenički mentalitet".

Sanjam o tome da se kroz pet godina kandidiram za političku funkciju – otkrio je još Baldwin.

>>Alec Baldwin napao fotoreportera jer mu je snimao suprugu

>>Zahtijevao određenu vlažnost zraka, ukinuli mu emisiju

Komentara 2

AS
asi2013
15:42 24.02.2014.

Noj dragi gospon Glumac, trebaš doći ovamo da vidiš što mediji rade od naroda, život bi ti se gadio.

AS
asi2013
15:45 24.02.2014.

Zaboravi sam reći gospodinu Alecu da skupi sekret, i takve po New Yorku zalijeva. Kada nema ništa drugo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije