Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tulum do zore

Mračna strana Roberta Pattinsona: Strasno šmrče kokain

pattinson
Pixsell
21.10.2013.
u 17:54

Robert Pattinson navodno je viđen kako šmrče kokain. Izvori tabloida Star tvrde da je početkom rujna viđen kako šmrče kokain u VIP separeu kluba Viper Room u Los Angelesu

Robert Pattinson navodno je viđen kako šmrče kokain. Izvori tabloida Star tvrde da je početkom rujna viđen kako šmrče kokain u VIP separeu kluba Viper Room u Los Angelesu te da je to samo jedan dio zabave s kokainom koja se odigrala na tri različite lokacije te trajala do zore. – Rob je cijelu noć šmrkao kokain. Pokušao je to raditi suptilnije pa je grabio koku ključem iz vrećice, ali je to činio naočigled drugih u prostoriji.

Izgledao je kao da točno zna što treba učiniti, piše Star. Tulum se nastavio u hotelu Chateau Marmont. – Rob je više puta sam odlazio u kupaonicu s vrećicom kokaina. Postao je pred kraj kući nervozan i tjeskoban te se počeo braniti. Postao je paranoičan. Nakon toga zabava se preselila u njegovu vilu te je tada ponovno zvao dilera.

>>Robert Pattinson u vezi je s kćeri Seana Penna

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije