Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redatelj osjetljiv na politiku

Možda bi i mene Kusturica potjerao da sam spomenula politiku!

Ivana Nanut
22.01.2010.
u 12:54

Novinarka Red Carpeta provela je tri urnebesna dana s Emirom Kusturicom, no za razliku od Aleksandra Stankovića u domovinu se vratila zadovoljna.

Možda će Aleksandar Stanković intervju s Emirom Kusturicom pamtiti po povišenim tonovima, naguravanju, medijskoj strci i na kraju napola obavljenom poslu, no Ivani Nanut uspomene na susret sa srbijanskim redateljem ostaju u sasvim ugodnom sjećanju.

– Bio je divan prema nama, uostalom on uvijek takav i jest. Ugostio nas je, smjestio i bio vrlo ljubazan – otkrila je Ivana po povratku s Mokre Gore gdje je uz Kusturičinu pomoć  uspjela napraviti i intervju s Johnnyjem Deppom. Kaže da je s Kusturicom mogla razgovarati o svemu, pa se tako među raznim temema dotaknula i nastupa hrvatskih glumaca u njegovu filmu.

– Odgovorio mi je da kod njega ima mjesta za sve – rekla nam je Ivana. Ipak, iskusna reporterka Red Carpeta kaže da postoji razlog zašto se prema njoj Kusturica odnosio s ljubaznošću, a zašto je kolega s HTV-a bio doslovce izbačen s intervjua.

– Kusturica je strašno osjetljiv na politiku, a ja, na sreću, nisam politički novinar. Možda bi, da sam ga počela ispitivati o tim temama, i mene kao Stankovića potjerao van... – objasnila je Ivana. A što je točno pogodilo Emira Kusturicu u živac i zašto je planuo na Acu, vidjet ćemo već prekosutra navečer u prilogu Ivane Naunt u Red Carpetu.

Komentara 12

MI
Miro
13:36 22.01.2010.

On je svakako netko u filmištu, ali je nitko u ljudstvu. Ne samo da Kosturica mrzi druge, nego on je bio dio velikosrpske koljačke mašinerije u Hrvatskoj i pogotovo u Bosni. Stajo je iza svih strahota u Srebrenici i drugdje i kad je dobio priliku da iskaze barem svoje žaljenje zbog podrške toj zločinačkoj politici, na riječima i na djelu, u emisiji kod Stankovića, on je k tome pokazao svoju krajnju netolerntnost prema Javnosti kojoj je mogao reći: Oprostite pogrješio sam podržavajući Miloševićevu politiku prema Hrvatskoj, BiH i prema Kosovu. Ja želim izmirenje sukobljenih naroda, ovo je moj doprinis, doprinos filmskog umjetnika. On te ljeske kreposti očito nema, jer da ju ima nebi cinio sto ej cinio i dijelu svog muslimankog naroda. Zato je Kosturica ostao loš čovjek!

OB
-obrisani-
13:40 22.01.2010.

Ja sticem dojam da vi ni sami sebi vise ne valjate,ja ne vidjeh tako cudna naroda ko u Zagrebu.

OB
-obrisani-
16:03 24.01.2010.

samo debil može sa umjetnikom razgovarati ko sa kontroverznim političarem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije