Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjeća se loše

Morgan Freeman zabrinjava svojim izgledom, dosta je smršavio, a prijatelji govore: 'Trpi nevjerojatnu bol'

Foto: profimedia
1/8
19.08.2023.
u 17:15

Glumac je navodno izgubio više od 11 kilograma, a obožavatelje i ostalu javnost zabrinuo je svojim izgledom tijekom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem srpnja

Američki filmski glumac i redatelj, Oskarovac Morgan Freeman (86) posljednje vrijeme navodno zabrinjava javnost i prijatelje izgledom i "lošim zdravstvenim stanjem". Naime, kako prenosi Daily Star, prijatelji su zabrinuti za njegovo zdravlje koje je na "kriznoj točki".

Glumac je navodno izgubio više od 11 kilograma, a obožavatelje i ostalu javnost zabrinuo je svojim izgledom tijekom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem srpnja. Na sebi je imao sivo odijelo i plavu košulju, a na glavi je imao kapu i velike tamne sunčane naočale. 

VEZANI ČLANCI

- Trpi nevjerojatnu bol. Boli ga hodati, ustati sa stolice, pa čak i samo pomicati ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji - objasnio je jedan izvor, dok je drugi izvor za Radar Online rekao da mu apetit ima "tendenciju nestati" usred boli. Zdravlje zvijezde dospjelo je na mnoge naslovnice posljednjih mjeseci, posebice jer je Freeman zbog infekcije bio prisiljen otkazati put u Ujedinjeno Kraljevstvo povodom promocije "Special Ops: Lioness".

Međutim, njegov predstavnik inzistira na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Glumac je u posljednjih nekoliko godina puno propatio. Podsjetimo, prije nekoliko godina susreo se s optužbama za seksualno uznemiravanje kada ga je nekoliko žena optužilo. Šesnaest osoba, od kojih je osam reklo da su žrtve, opisalo je za CNN raspon problematičnog Freemenova ponašanja na filmskim setovima i na promotivnim turnejama.

Freeman se u prvoj izjavi ispričao svima koji su se osjetili neugodno ili obezvrijeđeno te dodao kako mu to nije bila nakana. A onda se ponovno oglasio o svemu. - Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje. Nije u redu da se užasni slučajevi seksualnog uznemiravanja izjednačavaju s krivo shvaćenim duhovitim komplimentima - kazao je Freeman. 

VIDEO Mijoković iskreno: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Ključne riječi

Komentara 1

IO
iolio
19:56 19.08.2023.

Star čovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije