Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmiješena

Moniki Mamić očito odgovara obiteljski život

monika mamić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
29.11.2013.
u 22:07

Moniku Mamić ne viđamo često u javnosti otkako se posvetila obiteljskom životu

Moniku Mamić ne viđamo često u javnosti otkako se posvetila obiteljskom životu. Čini se kako joj takav život prija jer bivša voditeljica Nove TV izgleda odlično.

Za ovu je prigodu Monika izravnala svoje duge kovrče, a u društvu Ane Šikić, djevojke Zorana Mamića, stigla je na otvorenje fitness centra u Zagrebu.

Monika Mamić u braku je s Mariom Mamićem, sinom Zdravka Mamića, a par ima dva sina, petogodišnjeg Josipa i 11-mjesečnog Jakova.

>>Monika Mamić sa sinom Jakovom napustila rodilište

Ključne riječi

Komentara 4

LO
Louie
14:57 30.11.2013.

Svaka cast .To je prava obitelj.Za obitelj zivimo. Maloumni koji to nerazumiju to je njihov problem.

NE
neverane
22:17 30.11.2013.

Mislim da se zalog njene sreće nalazi u podebljem Mamićemov novčaniku.Pravo iskušenje nastaje u zlu , dok je obilje i bezbrižnost samo druga strana tog zla.Ili u prijevodu:na muci se poznaju junaci.Ovako, lako je u dobru dobar i nasmiješen biti.

ČA
čarli123
07:15 30.11.2013.

Pa zar i to moramo znati, kakva je to vjest,,kad ćemo pročitati kako je obitelj Mamić dala siromašnim barem za jedan topli obrok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije