Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apokaliptično

Modom pokazali katastrofu koja će se dogoditi Zemlji

revija
marko jurinec/pixsell
29.05.2010.
u 18:21

Kreacije Stjepana Čuke, Blaženke Roth, Zorana Aragovića i studenata TTF-a u Varaždinu predstavile modno-ekološku priču

Energy of Evolution, projekt u kojem su organizatori spojili modu, zaštitu okoliša i tehnologiju, na varaždinski Korzo privukao je brojne ljubitelje modnih događanja. Pistom dugom 17 metara prošetalo se 50-ak manekena koji su uz odobravanje publike predstavili modne kreacije Stjepana Čuke, Blaženke Roth, Zorana Aragovića te studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta iz Varaždina i Zagreba.

Čukine kreacije u apokaliptičnom tonu upozoravaju što bi se moglo dogoditi nastavimo li zagađivati okoliš, dok su varaždinski i zagrebački studenti TTF-a kreacijama od krep-papira, starih novina i prirodnih materijala žutice, svile i pamuka veselim bojama na Korzo unijeli tračak nade u vedriju budućnost. Manekenka iz Varaždina Dora Markotić povezivala je modno-ekološku priču na pisti u ulozi Zemlje, a među zvučnijim imenima, koja su dizajneri birali sami, bile su Lara Toplak, Ozana Ružić i Branka Prišlić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije