Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biramo za vas

Modni Oscar: Evo kako 'čedne' dive spasiti visokom modom

Actress Reese Witherspoon, from the film
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
07.02.2015.
u 08:23

Zabavite se s našim izborom najskupljih haljina za pet glumica nominiranih za najbolju žensku ulogu na predstojećoj dodjeli filmskih nagrada Oscar

Dodjela Oscara uzbudljiva je na filmski, ali i modni, kozmetički i frizerski način!

Zvuči banalno, ali najjača je svjetska mašinerija industrije ljepote u punom pogonu već mjesecima samo za tu noć u kojoj najblistavije trebaju izgledati za Oscara nominirani glumci i glumice. Modni kritičari svake godine pogađaju nemoguće – što bi zvijezde mogle izabrati za oskarovski crveni tepih 22. veljače u Los Angelesu. Puno je ugodnije drugoj grupi kritičara koja se igra modnim prijedlozima za predstojeći crveni tepih.

Poznajući zvijezde, većina će njih, odnosno njihovih stilista, birati svečane haljine iz najnovijih kolekcija za ovo ljeto, jesen i zimu. Samo najbogatiji će birati modele iz "haute couture" kolekcija upravo pokazanih u Parizu. A baš smo među njima našli bajne haljine za pet glumica nominiranih za najbolju glavnu žensku ulogu iz lanjske filmske produkcije, za Oscara 2015.

Odjenuli smo tako Marion Cotillard, nominiranu za film "Dva dana, jedna noć", u modernu viziju "haute couture" Diorova dizajnera Rafa Simonsa. Felicity Jones, nominiranu za "Teoriju svega", izbacili smo iz čahure čednog izgleda kreacijom francuskog HC dizajnera Stephana Rollanda koji je čak postao službenim partnerom festivala u Cannesu.

Pretplatnicu na crveni tepih Julianne Moore, nominiranu za film "Still Alice", s povjerenjem smo prepustili Elieju Saabu, jednom od najjačih autoriteta baš za "redcarpetovsku modu". Za Rosamund Pike, nominiranu za film "Nestala", idealnom nam se učinila art-kreacija Staphana Rollanda. A Reese Witherspoon, nominiranu za film "Wild", gurnuli smo ravno u ralje Cruelle Versace.

>>Najveće hollywoodske rivalke Akademija potpuno izignorirala

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:30 19.02.2015.

Evo, nema veze sto se radi o bogatim zenama s masinerijom iza ledja koja budno pazi na svaki detalj, i svaki detalj ima svog vrhunskog profesionalca. Neka dive zaborave sve to, zapute se u Hrvatsku iako ne postoji ni na modnoj ni na glam karti svijeta, i pitaju postariju gospodju Lendvaj koja tu i tamo pise u Vecernjaku sto da odjenu za priredbu akademije. Nema sumnje da bi to bio najbolji potez. Dosta nam je Missonia, Armania, Vere Vang, D&G...kakav Versace, kakva Coco. Kakav Vogue? Showbiz rubrika u Vecernjem , i svi su problemi rijeseni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije