Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni ormar

Modni car Christian Dior u zagrljaju Toše Dabca

modni ormar (1)
Foto: Antto Magzan/Pixsell
1/10
14.11.2012.
u 21:50

Na izložbi i mini reviji Izlog u radu, studenti TTF-a odali su počast velikom majstoru mode Christianu Dioru

Studenti TTF-a su večeras u MSU, na početku Modnog ormara koji slavi upravo njihovu kreativnost, na izložbi i mini reviji Izlog u radu, odali počast velikom majstoru mode Christianu Dioru. Povod je bila 45. godišnjica New Looka, a modele su nosile i glumice, između ostalih: Višnja Babić, Jelena Perčin i Mila Elegović.

 

Vidjeli smo i nekoliko modela izloženih na lutkama, te fotografije modnih kreatora u kojima se njihov autor Anto Magzan koncentrirao na oči modela. Sve je završilo u ozračju izložbe Zagrebačke ulice Toše Dabca, koja donosi prizore s početka 60. godina 20. stoljeća.

 

Dogodio se tako idealan spoj zagrebačkog majstora fotografije i pariškog cara mode.

 

>>Mia Kovačić, Modni mačak i Iva Šulentić na Cro-a-porteru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije