Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedna u nizu

Mlađa sestra Stefany Hohnjec zavela Zorana Mamića?

matea hohnjec
pixsell
13.09.2010.
u 08:44

On je jako draga osoba i vrlo šarmantan i ne znam što u budućnosti može biti među nama. Isto tako, ne mogu reći da mi se ne sviđa i da nije pravi muškarac - izjavila je Matea o sportskom direktoru Dinama.

Ako je vjerovati pisanju časopisa Extra, Matea Hohnjec (23), mlađa sestra Stefany Hohnjec, koja se proslavila pokazujući na svakom koraku svoje gole grudi zavela je sportskog direktora Dinama Zorana Mamića koji je očito slab na zanosne mlađahne plavuše.

- Zoran Mamić mi je prijatelj i ne želim to komentirati. Ne bih ga htjela dovoditi u neugodnu situaciju. On je jako draga osoba i vrlo šarmantan i ne znam što u budućnosti može biti među nama. Isto tako, ne mogu reći da mi se ne sviđa i da nije pravi muškarac - izjavila je Matea o sportskom direktoru Dinama.

Nedavno je prijateljici Aleksandri Grdić Matea za rođendan darovala Lanvinovu haljinu vrijednu čak 25 tisuća kuna, cipele YSL te remen priznate modne marke Bottega Veneta, no Matea poriče da je financira bogati ljubavnik iz inozemstva već, kaže, zarađuje sama.

- Super mi je posao. To je jedna vrlo moćna firma. Potpisala sam ugovor s njima, dobila predujam i eto. Uštedjela sam nešto i od revija. Nemam nikakva muškarca koji to financira. Nisam ništa nelegalno radila - objasnila je Matea koja se ne srami svoje ovisničke prošlosti. Naime sa 16 godina završila je u komuni na liječenju od droge.

- Svatko ima neki svoj mračni dio. Meni je to iskustvo pomoglo da sazrijem - kaže Matea koja svoju sestru opisuje kao vrlo mirnu osobu dok za sebe kaže da je njezina čista suprotnost, vrlo energična i vesela.

Ključne riječi

Komentara 11

JM
ja-ma
10:00 13.09.2010.

Hahahahahahaha!Toliko nisko ne bi ni Zoran Mamić pao!

Avatar sven109
sven109
10:56 13.09.2010.

Uuuuu jako bitno! Šta bi mi kad nebi čuli šta radi jedna od sestara Hohnjec (a kaj su one uopće, niš!?) ili jedan od braće Dalton...ups, Mamić! JADNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! DOLAZI JESEN PA I VEČERNJI LIST ŽUTI HAHA

OB
-obrisani-
13:07 13.09.2010.

Lova -lova radi čuda nema tu ni ljubavi ni ničeg drugog ---samo interesi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije