Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne baš glamurozno

Miss Earth voli prirodu pa joj ne smeta ni blato do koljena

miss earth (1)
Foto: Reuters
1/5
06.11.2012.
u 10:50

Nova misica bira se na Filipinima. Lanjska pobjednica pokazala je da je ozbiljno shvatila svoju zadaću

Ljepotice iz više od 90 zemalja okupile su se u Manili na Filipinima gdje se bira Miss Earth. Najljepša od njih ponijet će laskavu titulu misice koja se brine o prirodi. Ove godine pozornost je usmjerena na održivu energiju. 

Lanjska pobjednica Olga Mercedes Alava Vargas pokazala se kao odličan odabir jer joj nije smetalo zaroniti u blato kako bi se približila prirodi. 

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:10 06.11.2012.

e sad će oni koji su ih okupili(a to su polovni ljudi u godinama) u ime nekakvog izbora za miss a zapravo da izaberu one koje su spremen na rad u 3 smjeni imati pune ruke posla...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije