Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legenda estrade

Mišo Kovač završio na antibioticima, ipak neće nastupiti na dočeku u Vukovaru

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/8
30.12.2022.
u 08:27

U Vukovaru je trebao pjevati s kćeri Ivanom Kovač (45) i Bosutskim bećarima na spektakularnom novogodišnjem dočeku.

Iako se na Silvestrovo u Vukovaru očekivalo čak 50 tisuća ljudi iz cijele Hrvatske, potvrđeno nam je, nažalost, da je legenda hrvatske estrade Mišo Kovač (81) zbog bolesti i visoke temperature završio na antibioticima, zbog čega sutra neće moći stati na pozornicu. Ondje je trebao pjevati s kćeri Ivanom Kovač (45) i Bosutskim bećarima na spektakularnom novogodišnjem dočeku. Inače, zanimljivo je kako Mišo nikada nije pjevao na dočeku te mu je ovo trebao biti prvi takav koncert. 

O dočeku se na svom Facebooku oglasio i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.  "Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač s kćeri Ivanom Kovač jutros nas je obavijestio kako zbog zdravstvenih razloga, nažalost, neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru.

Kako bismo ispunili njegovu želju da nastupi u Gradu Heroja, dogovoreno je da će Mišo Kovač svojim koncertom uveličati Dan Grada Vukovara 3. svibnja 2023. godine, a ovim putem želimo mu brz oporavak i sve najbolje u nadolazećoj novoj godini! Poznato je da Vukovarci nikada ne odustaju, pa je tako i sada, stoga vas s velikom radošću izvješćujemo kako će za doček Nove 2023. godine u gradu Vukovaru, uz Bosutske bećare nastupati Mladen Grdović koji će svakako otpjevati nekoliko bezvremenskih hitova Mate Miše Kovača te ćemo mu na taj način zajednički iz Vukovara poželjeti brz oporavak. Program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će nam se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu. Vidimo se na spektakularnom dočeku u Vukovaru!" poručio je Penava. 

Podsjetimo, Ivana je koncert na Silvestrovo najavila u studenom. "Nema sumnje da će koncert biti fantastičan! Tko god je bio u Splitu ili na bilo kojem Mišinom koncertu, zna kako to izgleda. Drago mi je da je to ovaj put Vukovar, posebice jer Mišo nikada nije nastupao u Vukovaru, kao što nisam ni ja. Mišo inače ne održava koncerte za Novu godinu, posebice ne na otvorenome, stoga je jasno kako će ovaj koncert biti zaista fantastičan", rekla je tada.

Nama je u intervjuu ispričala kako je to stati na pozornicu s ocem i zbog čega se toliko veselila ovom koncertu. "Svaki nastup s mojim ocem je emotivan i sretna sam što me njegova publika na koncertima jako lijepo prihvaća. Tremu nemam od davnih dana, jednostavno volim biti pred ljudima i to je meni kao da idem popiti kavu. Jako to volim, to je moj život, moj gušt i moje biće ustvari. Sreću koju osjećam dok sam na bini neusporediva je sa svim ostalim", kazala je Ivana. 

VIDEO>>Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Ključne riječi

Komentara 6

DO
doberdedec
08:52 30.12.2022.

Tko god te angažirao, taj treba na psihijatriju, na liječenje

MO
modovisisajteMaraschino
08:34 30.12.2022.

Čemu ići na pozornicu? Odmaraj, zaslužio si

Avatar yumamic
yumamic
09:40 30.12.2022.

Najgore je kad bolest tako zaskoči čovjeka na pola karijere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije