Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon dvije godine

Mišo je u Rijeci pjevao bez kćeri Ivane koja je dobila temperaturu

mišo kovač
Nel Pavletić/Pixsell
Autori: mc, mt
27.10.2012.
u 21:00

Kći mu je trebala biti gošća, ali razboljela se i na antibioticima je. Za koncert se nije posebno pripremao, niti je to radio ikada u životu, jer za hitove poput ”Svi pjevaju, ja ne čujem”, treba mu, kaže, samo kemijski proces s publikom

– Bio je standardno genijalan! – opće je mišljenje koje je vladalo riječkom publikom poslije koncerta Mate Miše Kovača (71) u petak u Dvorani Mladosti na Trsatu. Budući da posljednje dvije godine Mišo nije nastupao u Rijeci, brojni obožavatelji jasno su dali do znanja koliko im je nedostajao pozivajući ga na pozornicu usklicima: “Mišo, Mišo!” Bez obzira na godine i narušeno zdravlje, Mišo je u punoj snazi pokazao kako se osjeća i zbog čega se i danas održao na vrhu glazbene scene.

Euforično raspoloženje bilo je obostrano i na trenutke se nije znalo tko se kome više raduje, publika Miši ili oni njemu. Mišina supruga Lidija vjerno ga je pratila cupkajući u trenirci i pjevajući kraj pozornice. Izjave medijima nije davao, umjesto njega govori pjesma, ali o njegovim pripremama za koncerte i zdravlju nešto nam je otkrila Ivana Kovač. Naime, ona se uoči koncerta, na kojem je trebala nastupiti s tatom, razboljela i dobila temperaturu 39 i na antibioticima je jer je na gaži, kaže, oznojena izašla na hladnoću što joj se odrazilo na zdravlje.

– Mišo je, čujem, bio senzacija – kazala je jučer Ivana i s ponosnim smiješkom u glasu otkrila: – On vam nikada nema priprema za koncerte. Kod kuće nije vježbao pjesme otkada ja pamtim! Oduvijek mu je, kaže on, važan kemijski spoj s publikom. I zdravlje mu je super, sve je bolji! Nema problema sa srcem i ne ide čak ni na preglede, dosta mu je doktora za cijeli život.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
mica1111
07:00 28.10.2012.

...lako je njemu...on digne ruke...publika pjeva..:)))) samo ti nama poživi Mišo!!!

DU
Deleted user
08:17 28.10.2012.

Mišo legenda!!!

DO
doktorica
10:48 28.10.2012.

i još kaže Mrsić da Hrvati ne mogu raditi do 70!Mogu i to pjevajući.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije