Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tiktokerica podijelila detalje

Mislila je da je točka na njenom oku samo mrlja, a onda je otvorila Facebook: 'Da nije bilo toga, sada bih bila mrtva'

Foto: Instagram screenshot
1/4
13.11.2022.
u 09:00

Jennifer Pineirovigo uspomena na Facebooku potaknula je da ode na pregled, a liječnici su joj potom dijagnosticirali karcinom kože.

Tiktokerica Jennifer Pineirovigo otkrila je kako joj  je njezina stara objava s društvene mreže Facebook spasila život. Naime, Jennifer je zahvaljujući uspomeni s Facea prepoznala opasnu bolest na svojem licu.

Tiktokerica je ispričala da je prvo primijetili malu točku ispod oka na desnoj strani lica, ali je to ignorirala pretpostavljajući da se radi samo o mrlji. 

Pineirovigo je tada zakazala termin kod dermatologa, no otkazala ga je kada joj se učinilo da njezina mrlja počinje blijediti.

Potom joj se na Facebooku pojavila stara uspomena iz 2020. godine na kojoj je primijetila da točka ranije nije tako izgledala.

- Šest mjeseci kasnije, na mom Facebooku se pojavila uspomena. To je bila fotografija koju sam objavila prije dvije, a tada te mrlje nije bilo na mom licu. Palo mi je na pamet da je to možda razlog za zabrinutost, pa sam se ponovno naručila kod liječnika - ispričala je.

Pineirovigo su u ožujku ove godine dijagnosticirali karcinom kože. Radi se o vrsti raka koji se često razvija na područjima koja su najviše izložena suncu. 

Nakon dijagnoze, Jennifer je išla na operaciju kojom joj je uklonjen dio kože.

- Nisam uspavana tijekom ove procedure, korištena je samo lokalna anestezija. Nakon što su uzeli prva tri sloja kože, počela sam se pomalo brinuti jer sam mogla vidjeti štetu koju je karcinom ostavio iza sebe. Doktor je čak došao i rekao mi da će mi biti potrebna rekonstrukcija. Potom su uklonili još dva sloja i onda su bili sigurni da nema više stanica karcinoma – ispričala je tiktokerica koja je potom upućena plastičnom kirurgu koji joj je sanirao to područje. Njezinom licu trebalo je oko dva mjeseca kako bi izgledalo kao prije, a potom je uslijedila još jedna operacija zbog ožiljka koji je ostavio.

- Tužna sam zato što se moram boriti s malim ožiljcima na licu do kraja života. Ali zauvijek ću biti zahvalna na činjenici da sam primijetila mrlju i otišla dermatologu, jer da nisam, sada bih bila mrtva – iskreno je rekla Jennifer svojim pratiteljima. 

Inače, nakon svog iskustva, Jennifer na svojim društvenim mrežama otvoreno progovara o važnosti nošenja kreme sa zaštitnim faktorom te brige o svojoj koži.

VIDEO Kate Beckinsale na snimanju akcijskog trilera Canary Black u centru Zagreba

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije