Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rezultat napornih treninga

Mišići u prvom planu: Marko Grubnić pokazao 'jutarnju rutinu' i pohvalio se nikad boljom formom

Foto: Instagram
1/9
04.11.2022.
u 19:00

Marko ne skriva koliko vremena provodi u teretani kako bi svoje tijelo doveo do savršenstva. Pokazao je svoju ''jutarnju rutinu'' i mišićavi torzo koji se isticao ispod dekoltirane majice.

Stilist Marko Grubnić (39) često ponosno pratiteljima pokazuje istreniranu liniju, a sada se javio iz teretane.

Marko ne skriva koliko vremena provodi u teretani kako bi svoje tijelo doveo do savršenstva. Pokazao je svoju ''jutarnju rutinu'' i mišićavi torzo koji se isticao ispod dekoltirane majice. Na svom Instagram profilu Grubnić često dijeli fotografije s treninga, a sada je pokazao vježbu za ruke.

Poznato je kako je Marko veliki ljubitelj mode pa ne čudi što za odjevne kombinacije brine čak i kada je riječ o odlasku u teretanu.

-Jutarnja rutina- kratko je napisao uz fotografiju, a u komentarima su se javili pratitelji koji su mu uputili komplimente na račun izgleda te mu poručili da izgleda sjajno.

Osim odlične forme, Marko pratiteljima rado pokazuje i nove luksuzne stvari koje dobije pa je tako nedavno podijelio i da je nabavio novog limenog ljubimca. No nije otkrio o kojem je automobilu riječ jer ga je prekrio plahtom i velikom crvenom vrpcom. A fotografiju na kojoj pozira pored automobila u garaži objavio je i na profilu. "Ja skupljam samo uspomene, ne stvari", napisao je pokraj fotografije.

VIDEO Nicki Minaj ponovno u kostimu domaćeg dizajnera, pokazala i stražnjicu: 'Pobijedila je na Noći vještica'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije