Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne iznenađuje ga njezino ponašanje

Miša Grof o Nikolini: 'Dugo je glumila ucviljenu udovicu. Dok mi sin leži pod zemljom, ona pije alkohol po jahtama'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Amir Hamzagic
1/13
03.09.2022.
u 12:30

Otac preminulog Vidoja Ristovića kazao je za srpske medije kako mu je žao što vrijeme nije dopustilo da Vidoju pokaže kakva je Nikolina.

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, progovorio je o snahi Nikolini Ristović (46) i rekao kako mu je žao što mu je sin odabrao baš nju.

- Žao mi je samo što nismo mogli na vrijeme dokazati Vidoju kakva je Nikolina. Toliko lijepih, pametnih i kulturnih djevojaka je bilo u njegovom okruženju, a on je odabrao nju - poručio je Miša za Kurir.rs.

Dodao je i da ga ne iznenađuje njezino ponašanje.

- Dugo je glumila ucviljenu udovicu. Govorio sam da je ona mog sina koristila samo za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, ljetuje s društvom, pozira u minjacima. Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Ne znam što slavi - ispričao je.

Nedavno je u javnost stigla i vijest kako ćemo Nikolinu gledati uskoro i na Uni TV na kojoj će voditi emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama, a Miša ni to nije propustio komentirati. 

- Čuo sam da je našla posao na televiziji, a to me ne čudi, snalažljiva je ona. Mada joj je do sada Vidoje nalazio angažmane jer je nitko nije htio zaposliti - rekao je.

Inače, u srpnju je Miša sam rekao kako nije znao da traži posao te da će joj u tome i osobno pomoći.

– Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao – rekao je Grof za 24 sata. Tjednima nakon smrti supruga, Nikolina i Miša su se javno prepucavali, no ona je tome odlučila stati na kraj pa je cijeli slučaj predala odvjetnicima, a preko odvjetnika Silvija Hrastea potvrđeno je za RTL Exkluziv da je uz ostale postupke koji su pokrenuti i u Hrvatskoj i u Srbiji, pokrenuta i kaznena prijava protiv Viktora Ristovića zbog kaznenog djela nasilja u obitelji. Ona je sastavljena uz pomoć srpskog odvjetničkog ureda Popović. Viktor Ristović, kako je sam izjavio, također se učestalo sastaje sa svojim odvjetnicima kako bi osigurao sve umjetnine koje posjeduje, a to sasvim sigurno ima veze i s najvažnijim postupkom koji je već pokrenut u Srbiji – ostavinskom raspravom.

VIDEO>>Anđa Marić: Ljudi su mislili da sam pijana jer od bolesti nisam mogla hodati. Jedna je gospođa rekla: 'Vidi je kakva je, nije ni čudno da su joj uzeli dijete...'

Komentara 32

CA
cane69
13:02 03.09.2022.

Opet o Arkanovom prijatelju.Cuj grof.Ne znam koga bi u Hrvatskoj interesovalo sta kaze ili misli neki Serbski "Grof".

IS
isijavanje
14:10 03.09.2022.

Kako večernji familijarno piše o ovom če_tniku 🙄 Niti prezime mu ne navode, nego lopovsku "titulu" ? Kao mi bismo trebali znati tko je to?! Sve neki "kraljevi", "grofovi", "vojvode" u toj mizernoj od Boga zaboravljenoj vuko****

LE
Levanto
14:23 03.09.2022.

Tribalo bi ga upitati koliko ima ukradenih slika iz Hrvatske za vrime rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije