Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorila je na prozivke

Mirta Šurjak oglasila se na Instagramu:"Došlo je vrijeme da netko javno digne glas i zaštiti ženu"

Foto: Instagram screenshot
1/5
12.08.2021.
u 17:54

Voditeljica Mirta Šurjak oglasila se na svojem Instagram profilu nakon što je Fashion Guru kritizirao njezinu modnu kombinaciju koju je nosila na Sinjskoj alki u javljanju za HRT.

Voditeljica Mirta Šurjak oglasila se na svojem Instagram profilu nakon što je Fashion Guru kritizirao njezinu modnu kombinaciju koju je nosila na Sinjskoj alki u javljanju za HRT.

Mirta je za tu prigodu odjenula mini haljinu/ vestu talijanske dizajnerice Elisabette Franchi u nude boji uz koju je skombinirala gležnjače.

"Umjesto da ponizno pognem glavu pod teretom modne kritike, zamislite, samosvjesno sam se usudila podignuti glas i odgovoriti na prozivke. Vjerojatno to sada radim posljednji put, ali u Dalmaciji kažu: 'reć ili puknit'. Cijeli život sam prozivana i svrstavana u kategoriju praznoglavih žena samo zato što imam ženske atribute, koje nisam pitala, ali mi ih je priroda podarila, započela je Mirta ispod fotografije iz Sinja na kojoj pozira u spomenutoj odjevnoj kombinaciji. 

"To posebno nervira modne zagovornike androginih tipova koji diktiraju životima i često pogubno izluđuju mlade djevojke povlačeći ih u anoreksije i bulimije. Takav stav koji se skriva iza tobožnjih modnih kritika je istodobno i diskriminatorski i seksistički. Čini mi se da je došlo vrijeme da netko javno digne glas i zaštiti normalnog, običnog čovjeka, to jest ženu. Za sve prijatelje - vidimo se na Maratonu lađa, modnim kritičarima za dišpet", zaključila je voditeljica, a brojni pratitelji su je podržali u komentarima.

"Neka si im rekla, bravo", "Vi ste divna žena, puna podrška", "Moja podrška za stav", "Ma ti si čudo", "Sve ti uvijek stoji", poručili su joj pratitelji u komentarima.

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Member berries
Member berries
18:23 12.08.2021.

Joj koji "rat". Ma boli nas kukumar za fešn gurca i tebe. Zaštiti sama sebe, feministička su vremena. Tko štiti milijune žena u Hrvatskoj u običnom životu? Sve se borimo za sebe.

PI
Pišmevrit
19:14 12.08.2021.

Zbog zenskih atributa joj ne bi prigovorio, al da je seljaca bez ukusa, to je.

OK
okvals54
19:49 12.08.2021.

Koliko je silikona uvaljeno u bistu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije