Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon problema s nogom

Mirna Maras pokazala kako uživa sa suprugom na ljetovanju: 'Zgodan par'

Foto: Instagram
1/8
06.08.2023.
u 18:30

Prvo je podijelila nekoliko fotografija iz Primoštena, gdje su posjetili brdo Gaj i Gospu od Loreta, a potom je pokazala i kako su imali vremena i za kupanje

Voditeljica Mirna Maras Batinić (44) ne objavljuje često privatne stvari i obitelj koju je izgradila sa suprugom inženjerom Željkom Batinićem, a i djecu često skriva, no sretna voditeljica nije izdržala da ne podijeli s pratiteljima kako uživaju na odmoru. 

Prvo je podijelila nekoliko fotografija iz Primoštena, gdje su posjetili brdo Gaj i Gospu od Loreta, a potom je pokazala i kako su imali vremena i za kupanje. Na jednoj fotografiji sretni par zajedno leži u plićaku mora s osmijesima na licima. 

Zatim je na Instagram Storyju pokazala i kako "brčka" noge u moru.  

"Ljubav je u zraku", "Zgodan par", "Slatki ste", pisali su oduševljeni pratitelji. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, voditeljica je nedavno pozirala sa Željkom ispred bolnice gdje su čekali njegovu odgođenu operaciju noge.

Objavila je tako nekoliko zajedničkih fotografija iz bolnice na kojoj Željko ima zamotanu nogu u gips, a iako nije otkrila što mu je točno s nogom, sudeći prema fotografijama, moguće je da je bila slomljena.

"Nas dvoje, eto nas tu, ispred bolnice...čekamo odgođenu operaciju, nabacili osmijeh… Jer lakše je tako", stoji u opisu.

Mirna i Željko oženili su se 2016. godine, a šestu godišnjicu braka proslavili su u rujnu. Zajedno imaju djevojčicu Meri (5), a sina Niku (12) ima iz prvog braka s Mariom Valentićem.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije