Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila gdje ljetuje

Minea uživa na ljetovanju! Pozirala u ležernoj kombinaciji, a pratitelje oduševile njezine vitke noge

Foto: Instagram screenshot
1/12
20.08.2021.
u 09:29

Minea je pozirala u opuštenom izdanju u jednom kafiću, a otkrila je i da se nalazi u Orebiću.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea (43) jedna je od brojnih poznatih koja je za svoj odmor u ljetnim mjesecima odabrala Dalmaciju. Minea je pozirala u opuštenom izdanju u jednom kafiću, a otkrila je i da se nalazi u Orebiću.

"Hello Orebić", napisala je Minea uz fotografiju na kojoj sjedi u kafiću odjevena u kratki traper i kratku ružičastu majicu.

Foto: Instagram

U prvom planu bile su njene noge i osmijeh na licu. 

"Ljepoto, uživaj", "Morska vila", "Preslatka kao i uvijek", "Ljepotice", "Slatka kao bombončić", "Odlična fotka", pisali su joj oduševljeni pratitelji.

Inače, Mineu nemamo prilike često vidjeti u opuštenom izdanju, no nedavno je podijelila fotografiju bez trunke šminke na licu i odjevena u casual kombinaciju, čime je oduševila svoje pratitelje. 

"Mali podsjetnik da je od krpica i šminke, borica ili vitke linije, puno važnije ono što dolazi iznutra", napisala je tada. 

VIDEO>>Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 6

ZA
zagabria111
16:13 20.08.2021.

Dobra koka

SO
sohnahoakasaa
15:56 21.08.2021.

Mineu volim jer je uvijek u svemu imala mjeru. Pristojna uvijek, dotjerana privatno i poslovno uvijek sa stilom, ne robuje trendovima ni kad su 'intervencije' na tijelu ili licu (ako jesu). Nek ostane tako ak ikak može jer kolegice su joj užas. Više ni jednu nemreš gledat a pogotovo slušat. Sve prešlo vrit. Ako i 'poklekne' nek to bude kao i do sada. Pravo osvježenje za oko i pročitat koji redak.

ZA
zagi101
22:03 20.08.2021.

izgleda bolje nego prije 20 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije