Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena pjevačica

Minea je za ovu modnu kombinaciju dobila samo komplimente: Bože dragi kako si slatka

Foto: Instagram
1/9
20.07.2023.
u 16:00

Slični komentari mogu se pronaći ispod svih objava pjevačice koja je srca publike osvojila hitovima poput "Ako ovo je kraj", "Vrapci i komarci", "Rano", "God Boy"....

Pjevačica i voditeljica IN Magazina Nove TV Renata Končić Minea novom je fotografijom, snimljenom negdje uz more, oduševila svoje obožavatelje na Instagramu. Pozirala je u mini rozoj suknji i bijeloj majci kratkih rukava i dobila je niz komplimenata za svoj modni odabir.

- Omg kako sladak outfit. Lutko prelijepa si. Divna si. Sirena lijepa. Divotica. Ovaj komplet je divan. Ljepotica si slatka. Bože dragi kako si slatka Mineica curica - napisali su joj pratitelji na društvenoj mreži. Slični komentari mogu se pronaći ispod svih objava pjevačice koja je srca publike osvojila hitovima poput "Ako ovo je kraj", "Vrapci i komarci", "Rano", "God Boy"....U rujnu ove godine Minea će proslaviti 46. rođendan, a ove godine u intervju za Novi list rekla je kako misli da će zauvijek ostati djevojčica u duši i da će zauvijek njegovati tu djevojčicu. 

VEZANI ČLANCI

- Imam osjećaj da taj broj 45 nikako ne mogu dovesti u vezu sa sobom jer mi se čini jako puno. Sretna sam što imam taj mladi duh u sebi, što se puno smijem, trudim se što više smijati, jer naravno i ja imam teških trenutaka koje onda rješavam na svoj način. Smatram da u vremenu u kojem živimo, pozitivan stav nam može jako puno pomoći koliko god je teško. Volim svoj osmijeh, i trudim se tu svoju pozitivnu energiju širiti i na druge. - rekla je Minea u intervju. 

 

 

Dodala je kako nije opterećena godinama i mislim da su godine samo broj i važno je kako se čovjek osjeća iznutra. Zato joj i ne smetaju napisi kako joj godine ide, a ona je ostala ista. - Imponira mi kada netko primijeti da lijepo izgledam. To je nešto što svaka žena voli čuti. Volim brinuti o sebi, izgledati lijepo, uredno, njegovano. Pa čak i da se ne bavim ovim poslom, to bi bilo tako jer sam jednostavno takva. Godine treba znati nositi i njegovati, a svaku novu godinu treba znati iskoristiti u svoju korist. Svaka žena, pa i muškarac, najbolje zna što ga činim sretnim, a kada si sretan i zadovoljan iznutra, tada to izlazi i na van.

VIDEO Mladi glumac Lovro Juraga komentira aktualna događanja na estradi

Komentara 1

DU
Deleted user
16:09 20.07.2023.

odlicna za i sa 50ak godinica...super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije