Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova kolekcija BiteMyStyle

Minea, Anđa Marić i ostale poznate Hrvatice uživale su u reviji Zorana Aragovića

Zagreb: Revija BiteMyStyle by Zoran Aragović u sklopu modne platforme Atelier The Future
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/30
05.05.2023.
u 10:14

Modna platforma Atelier The Future, nastala kako bi se očuvala tradicija domaće modne industrije i predstavile najnovije kolekcije, ove se godine održava treći put

Završila je i druga večer modne platforme Atelier The Future koja je ponovno privukla više od 300 obožavatelja mode i modnih znalaca u Z Centar. Glavna zvijezda druge večeri bio je Zoran Aragović koji stoji iza branda BiteMyStyle, a samostalnom je revijom predstavio kolekciju za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2023.

Iz prvih redova, reviju su pratila i brojna poznata lica – Ivana Kovač, Ivana Lovrić, Lana Biželj, Maša Zibar, Anđa Marić, Maja Bajamić, Uršula Tolj, Tihana Harapin Zalepugin, Renata Sopek, Lea Mijatović, Feminem, Edita Misirić, Minea, Snježana Schillinger, Larisa Lipovac, Bojana Perhoč, Elizabeta Brodić, Katarina Madirazza, Lara Antić i Hrvoje Prskalo, Manuela Švorcan te brojni drugi.

04.05.2023., Zagreb - Poznati na modnoj reviji BiteMyStyle by Zoran Aragovic u sklopu treceg izdanja modne platforme Atelier The Future u Z centru. Dorian Elezovic, Renata Koncic, Minea Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/PIXSELL

Dizajner je i ove sezone ostao dosljedan svojoj estetici pa tako kreacije obiluju bojama, printevima i njihovim neobičnim kombinacijama. Inspiracija su bile osamdesete, elementi hipi mode te devedesete godine. Kolekcijom dominiraju lepršave forme, haljine i košulje koje se vežu u mašne, tkanine bogate šljokicama kao referenca na disco eru ali i traper u intenzivnoj pink boji kao i u efektnom printu zvjezdica. Kroz kolekciju se provlače i hlače šireg ležernog kroja, u neonskim bojama, kao i trenutno vrlo moderne trapezice. Dizajn je vrlo nosiv te se lako kombinira za dnevne ali i večernje prilike.

Aragović se okušao u dizajnu i muških modela pa je tako pistom prošetalo nekoliko upečatljivih kreacija u dnevnim casual varijantama i to bomber jakne, kratke traper hlače te košulje neobičnog printa, kao i sportska varijanta s prepoznatljivim BITE ME natpisom. “Htio sam iznenaditi publiku i s nekoliko muških modela i jako me veseli što već pristižu narudžbe tako da možda za jesen pripremim i kompletnu mušku kolekciju“ – najavljuje Zoran Aragović.

Odjeća je upotpunjena pismo torbicama neklasičnih dimenzija kao i trendovskim „bucket hat“ šeširićima od trapera i glittera. Od tkanina uz nezaobilazni traper korišteno je i puno lepršavih viskoza, žoržeta, batista i printanih popelina. Predstavljeno je i nekoliko jednobojnih komada poput kombinezona s volanima i širokim nogavicama u crvenoj boji te maxi haljina u kraljevsko plavoj boji. I ovog puta nezaobilazni BITE ME natpis apliciran je na majice i haljine, a svako slovo je ručno izrezivano od različitih tekstura i boja tkanina kako bi postigli zanimljivi patchwork efekt.

Modna platforma Atelier The Future, nastala kako bi se očuvala tradicija domaće modne industrije i predstavile najnovije kolekcije, ove se godine održava treći put.

U petak se predstavlja čak šest dizajnera – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalizé Couture, Anson's i Arileo.

Iza imena Jalizé Couture stoji Alisa Djimsiti koja svojom kolekcijom "Ciao amore", nadahnutom ljetom, spaja talijanski duh, vedrinu, glamurozni stil, s asocijacijama na ležernost, istančani ukus, hedonizam, vrijeme provedeno na otvorenom, s prijateljima, najavljeno je.

"Bez obzira jesu li u pitanju kupaći kostimi i odjeća za plažu, dnevna ili večernja kombinacija, svaki komad kolekcije veliča ljepotu žene jednostavnim, ali ujedno i glamurozno 'classy' outfitima, uz profinjene detalje kojima se uvijek iznova vraća", dodaje se.

VIDEO Umjetničko ime dao mu je Rajko Dujmić, a njegovu majku je to pogodilo: 'Nikada me nije zvala Jasmine'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije