Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica i voditeljica

Minea (45) pokazala noge u kratkoj haljinici, odmah su joj se javile Nives Celzijus i Žanamari Perčić

Foto: Instagram
1/6
17.06.2023.
u 19:00

Naime, glazbenica je podijelila fotografiju nakon jednog nastupa, a pozirala je u kratkoj haljinici. Haljina koju je odabrala za ovaj nastup ružičaste je boje, koja je trenutačno. zbog filma 'Barbie' koji uskoro dolazi u kina veliki hit.

Pjevačica i voditeljica In Magazina Renata Končić Minea (45) na društvenim mrežama dijeli različite fotografije, a na njima se ne može neprimjetiti njezina savršena linija. Ovoga puta Minea je tako istaknula svoje vitke noge. Naime, glazbenica je podijelila fotografiju nakon jednog nastupa, a pozirala je u kratkoj haljinici. Haljina koju je odabrala za ovaj nastup ružičaste je boje, koja je trenutačno zbog filma 'Barbie' koji uskoro dolazi u kina - veliki hit. Prezgodna Minea izgledala je veselo nakon nastupa, a u komentarima su joj se javile i neke poznate osobe. 

Nives Celzijus joj je napisala a je sve zgodnija i zgodnija, dok joj je Žanamari Perčić poručila da dobro izgleda. Srce joj je ostavila i Jelena Leko, lijepa sestra bivšeg nogometaša Jerka Leke. 

 

Lijepa glazbenica na društvenim mrežama ima cijelu vojsku pratitelja s kojim dijeli različite privatne fotografije.
Inače, Minea je nedavno gostovala i u Special Happy Showu na Happy FM- gdje se prisjetila svojih početaka, pjesama koje su joj obilježile karijeru, Dubrave u kojoj je odrastala, poroka i strahova s kojima se borila i suočila kroz život. Minea je otkrila kako nije ni slutila da će biti pjevačica, a kamoli poznata. Ljubav prema glazbi naslijedila je od majke, a za uspjeh je najviše zahvalna stručnim ljudima koji su je pratili kroz karijeru.

VEZANI ČLANCI:

- Imala sam puno sreće što su Tonči i Vjekoslava stajali iza mene i vodili me. Kada imaš 20 godina želiš biti ozbiljan i da te tako doživljavaju. Radila sam novi album i Tonči mi je donio više pjesama, među kojima i tekst 'Vrapci i komarci'. Kada sam to krenula čitati pomislila sam 'jel ovo moguće'? Što sam više čitala bilo mi je sve nejasnije, a Tonči mi je rekao ili ćeš vjerovati ili ne. Ta pjesma je imala nevjerojatno pozitivan odjek kada je izašla, odmah je postala hit. I dan danas mi je malo čudno prije nego je izvodim, a ona je obilježila dobar dio moje karijere i devedesetih. Publika jako voli te godine i hitove iz tog doba. Meni je to fenomen, kada vidim da su u publici mladi ljudi koji se tih godina nisu još ni rodili. Mladi koji pjevaju te pjesme, možda neće nužno znati da ih ja pjevam, ali negdje su ih čuli, pokupili i zavoljeli, na to sam ponosna. Uspjeha preko noći nema, kao što to danas mnogi mladi misle - zPrivatni život uspješno čuva od očiju javnosti, otkrila je samo da je sretna. Ne pije, ne puši, jedini porok joj je kašnjenje. Rado se bavi humanitarnim radom te pomaže i ljudima i životinjama. Za nju je Dubrava, u kojoj je odrasla, unatoč kojekakvim pričama najsigurniji zagrebački kvart. Nažalost, prije desetak godina doživjela je prometnu nesreću kada se vraćala s nastupa u Mariboru, detaljno je ispričala kako je to izgledalo

- Ja sam vozila, a sa mnom su bile moje plesačice. Bilo je oko pet ujutro, vozač iz suprotnog smjera je zaspao za volanom, a ja sam ga pokušala izbjeći. Udarila sam u stupiće sa strane, automobil se prevrnuo tri puta i završili smo u jarku. Čudom smo preživjele i to čak bez ozbiljnih ozljeda, prošle smo samo s modricama, ali psihičke posljedice bile su puno teže - rekla je Minea i dodala da su joj trebale dvije godine da se oporavi i riješi straha i anksioznosti

- Imala sam napadaje panike, stalno sam se bojala da ću umrijeti ja ili netko meni blizak. Bilo me strah biti u gomili ljudi. Smetala su mi svjetla. Kada bih izašla na pozornicu, okrenula bih se prema bubnjaru koji je kužio što se događa. Smetala mi je i buka. Nisam mogla spavati, ma nisam mogla normalno živjeti, a kamo li nastupati. Ipak, uz stručnu podršku te podršku obitelji i prijatelja pobijedila sam strah, pobijedila sam sebe. Od tada drukčije gledam na život, zahvalnija sam, odgovornija i prema sebi i prema drugima. Primjerice, nakon koncerta ostajemo spavati u hotelu, ne putujemo umorni - rekla je Minea i podijelila najzanimljiviju anegdotu iz karijere. 

- Na bini me zaprosio čovjek čija je zaručnica stajala u drugom redu. Ja sam ga ljubazno odbila, a nadam se da je doma dobro prošao i da je danas sretno zaljubljen, nisam se raspitivala – ispričala je Minea tada.

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Komentara 7

Avatar Cera
Cera
07:06 18.06.2023.

odu godine , nije stvoreno gnijezdo a sada je kasno da bi uspjelo, nasljenici...

HA
Harmanica
05:31 18.06.2023.

Ono, kad te Nives pohvali, moze li jadnije....

Avatar Hazl113
Hazl113
22:22 17.06.2023.

45 god. Odu godine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije