Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tri dana do auta

Milka Šalamun: Večernjakova će mi nagrada produljiti život

nagradna igra
17.03.2011.
u 18:15

Vjerna čitateljica Večernjaka u nagradnim igrama našeg lista sudjeluje desetljećima i ovo je prvi put da je osvojila ovako veliku nagradu vrijednu više od 110 tisuća kuna

Još osjećam leptiriće u trbuhu. Ova nagrada produljit će mi život, zbilja se isplati biti uporan – uzbuđeno je govorila 62-godišnja Milka Šalamun iz Rakovca primajući od Joela Prpića, hokejaša Medveščaka, ključeve Citroëna C4 osvojenog u nagradnoj igri “Uz Večernji list u 3 dana do Citroëna C4”.

Vjerna čitateljica Večernjaka u nagradnim igrama našeg lista sudjeluje desetljećima i ovo je prvi put da je osvojila ovako veliku nagradu vrijednu više od 110 tisuća kuna.

– Sin i prijatelji uvijek su mi govorili da je to bacanje novca i da će se teško sreća baš meni osmjehnuti, a sada i oni namjeravaju izrezivati kupone i okušati sreću. Poslala sam samo jednu omotnicu s kuponima i baš je ta bila izvučena, pa što je to nego sreća – kaže sretna dobitnica kojoj je nagrada došla u pravo vrijeme – dva dana nakon rođendana.

Njezini bližnji još su u nevjerici, pa Milka jedva čeka da svoga novog limenog ljubimca parkira u dvorište i sve uvjeri kako je doista osvojila nagradu. Iako je u Citroënov salon povela pratnju jer je bila u strahu da od uzbuđenja neće moći voziti do kuće, ohrabrile su je riječi stasitog igrača Medveščaka kako je dobila udoban i siguran automobil pa je gospođa Šalamun bez straha stisnula gas i zaputila se u Rakovec.

Automobil koji je vozila posljednjih 12 godina predat će svojim unucima, a već je poslala kupone za našu novu igru “Skupi kupona tri i osvoji ASX Mitsubishi” jer ne namjerava odustati od nagradnih igara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije