Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neviđeni luksuz!

Milijarderov sin priredio vjenčani preparty godine! Rihanna mu naplatila 4,6 milijuna eura nastup

Foto: Profimedia
1/6
05.03.2024.
u 06:30

Mukesh Ambani priredio je svom 28-godišnjem sinu Anantu vjenčani preparty na kojemu su uživale svjetske zvijezde, a Rihanna mu je navodno naplatila 4,6 milijuna eura svoje minutni nastup.

Najbogatiji čovjek Azije, Indijac Mukesh Ambani i njegova supruga Nita, svom su 28-godišnjem sinu Anantu priredili raskošni vjenčani "preparty". Njegovo luksuzno slavlje o kojemu svi mogu samo sanjati trajalo je čak tri dana, a riječ je o vjenčanju Ananta i Radhike Merchant u Jamnagaru. 

Ondje su viđene i mnoge slavne osobe poput Marka Zuckerberga i  njegove supruge Priscille, Ivanke Trump i Jareda Kushnera, Bill Gatesa, Priyanke Chopre i Nicka Jonesa, a zvijezda koja se posebno istaknula jest Rihanna koja je, kako se spekulira, za svoj minutni nastup zaradila vrtoglavih oko 4.6 milijuna eura... Vjenčani 'preparty' nisu propustili ni poznati Indijci poput Prafula i Varshe Patel, Adara i Natashe Poonawalla i ostali...

 

VEZANI ČLANCI:

 

1/6

Inče, njihovo vjenčanje godine zakazano je za srpanj, a za trodnevnu svadbenu svečanost obitelj Ambani iskeširala je otprilike 119 milijuna eura. Mnogi predviđaju kako će to spektakularno ljetno vjenčanje biti nešto što će u drugi plan definitivno baciti sve ranije održane svadbene svečanosti bogatih i slavnih. 

 

VIDEO: Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Komentara 1

ME
MediciKM
07:50 05.03.2024.

Ovaj svijet mora nestati. Indija, zemlja gdje teče med i mlijeko...za neke. Sva ova elita koja se kao zalaže za opće dobro ovog svijeta bez imalo stida i srama sjeda za stol ovog bogatuna, dok "dvije ulice dalje" piju vodu iz grabe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije