Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispit zrelosti

Miley Cyrus spremna za brak s australskim glumcem

Miley Cyrus
Pixsell
23.01.2010.
u 11:33

Miley Cyrus napustit će nakon četiri sezone seriju “Hannah Montana” jer je s nedavno napunjenih 17 godina, smatra ona, prestara za dječju seriju. No ne misli da je premlada za udaju pa najavljuje svadbu s australskim glumcem Liamom Hemsworthom.

Američka tinejdžerska zvijezda Miley Cyrus odlučila je nakon četiri sezone napustiti Disneyevu seriju "Hannah Montana" koja ju je proslavila. Zbog njezine odluke, avanture karizmatične djevojčice, koje su lani pretočene i u igrani film, zauvijek će nestati s malih ekrana. Cyrus smatra da je s nedavno napunjenih 17 godina prestara za dječju seriju.

No, ne misli da je premlada za udaju pa je nedavno prijateljicama najavila svadbu s dvije godine starijim australskim glumcem Liamom Hemsworthom, kojeg je upoznala na snimanju filma "The Last Song".

"Želim živjeti punim plućima. Odrasla sam i spremna na promjene. A sviđa mi kako će zvučati moje novo ime - Miley Hemsworth", ispričala je Cyrus koja je upravo zbog novog dečka ugasila profil na Twitteru u listopadu prošle godine. "Liam nema profil na Twitteru i s pravim razlogom traži od mene da ugasim svoj", napisala je mlada glumica u oproštajnoj poruci nadajući se da detalji njihove intime nakon toga više neće curiti u javnost. Prevarila se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije