Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijamantni prsten

Miley Cyrus se zaručila s Liamom Hemsworthom

miley cyrus
Reuters/Pixsell
07.06.2012.
u 14:12

Zaruke nisu razveselila tatu Miley Cyrus jer misli kako je njegova 19-godišnja kći premlada za brak

Nakon tri godine veze Liam Hemsworth dijamantnim prstenom je zaprosio Miley Cyrus.

- Jako sam sretna što smo se Liam i ja zaručili i radujem se životu u sreći s Liamom - sretno je za časopis People izjavila 19-godišnja Miley. Liam, zvijezda filma \"Igra gladi\" pjevačicu i glumicu je upoznao 2009. kada su zajedno radili na filmu \"Last Song\".

Prije dvije godine nakon jedne svađe su se razišli ali prekid je bio kratkog vijeka jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Par još nije odredio datum vjenčanja, Mileyjin tata se nada kako će pričekati još koju godinu sa svadbom jer misli kako je njegova kći još premlada za brak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije