Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrzi kokain

Miley Cyrus: Obožavam marihuanu i MDMA

Miley Cyrus (1)
Reuters/PIXSELL
27.09.2013.
u 22:32

Njezina ljubav prema marihuani dobro je dokumentirana. No, Miley Cyrus toliko voli tu temu da je o njoj progovorila i za Rolling Stone

Njezina ljubav prema marihuani dobro je dokumentirana. No, Miley Cyrus toliko voli tu temu da je o njoj progovorila i za Rolling Stone. Nadodala je i da obožava MDMA, koji kao i marihuana stvara osjećaj sreće. Osim što je pohvalila \'travu\' i MDMA, popljuvala je kokain.

- Hollywood je grad kokaina, no trava je puno bolja. I Molly. To su dobre, društvene droge. Uz njih želiš biti sa svojim prijateljima. Otvoren si, nisi u kupaonici, izjavila je Miley.

>>Princeza Eugenie \'tweerkala\' pred medvjedom

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije