Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKA FOTOGRAFIJA

Mile Kekin izabrao pobjednike desetog natječaja Fotosofia

29.09.2015., Zagreb - Mile Kekin na snimanju nove sezone zabavne emisije Maestro, HRT-a. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/6
28.10.2016.
u 08:58

Slijedi i fotonatječaj "Fotosofia Wallpaper 10". Gost urednik je Sanja Doležal, pjevačica i voditeljica

Frontmen Hladnog piva Mile Kekin izabrao je četiri najbolje fotografije na fotonatječaju "Fotosofia Wallpaper 09". Riječ je o natječaju u kojem osobe iz javnog života (kulture, sporta, medija...) kao gosti urednici odabiru jednu do pet od prijavljenih fotografija. Odabrane fotografije se u sljedećem periodu izmjenjuju na wallpaperu portala www.fotosofia.info, a klik na njih otvara galeriju njihovih autora na Fotosofia.info portalu.

– Inače i sam rado fotografiram, ali samo sa svojim pametnim telefonom. Vrlo rijetko poslije i pogledam što sam snimio, no i dalje volim razvijati fotografije. Najviše vrijedi ona slika koja se poslije razvije i stavi u fotoalbum – kaže Mile.

A evo i koje je fotografije Mile odabrao na "Fotosofia Wallpaper 09" natječaju:

Aida Antić:

Foto: Aida Antić

Andrea Topić:

Foto: Andrea Topić

Ljiljana Čičić:

Željko Oskoruš:

Foto: Željko Oskoruš

Hladno pivo je nedavno održalo i dva koncerta u Irskoj, gdje su nastupili pred našim iseljenicima.

– S jedne strane lijepo je svirati pred tolikom brojem mladih ljudi iz Hrvatske, a s druge strane to je i tužno. Sve snimili pa ćemo uskoro izdati putopisni videospot koji će ovaj miks osjećaja bolje dočarati – kaže Mile.

Slijedi i fotonatječaj "Fotosofia Wallpaper 10". Gost urednik je Sanja Doležal, pjevačica i voditeljica. Detalji natječaja su na linku.

>>Pjevač Davor Gobac odabrao 2 najbolje fotografije na Fotosofia natječaju. Pogledajte koje!

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:04 28.10.2016.

da je bila fotka "lijepe partizanske kape", ziher bi ona pobjedila...patuljak, da je kaj vredel, bi zrasel...

DU
Deleted user
13:07 28.10.2016.

mile, mile, ke delaš sutra.....mile: ništ posebno....onda dojdi do mene, buš mi glumil vrtnog patuljka u dvorištu, dolaze mi gosti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije