Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomladak

Mile Kekin čeka drugo, a Sven Medvešek svoje peto dijete

'PXL_kekin06_gug_090409'
''
12.01.2012.
u 20:22

Sretnu vijest časopisu Glorija potvrdio je frontmen Hladnog piva čija je supruga Ivana u drugom tromjesečju trudnoće. Par već ima petogodišnjeg Vitu

Naši poznati glazbenici i glumci ove će godine, barem kad su djeca u pitanju, imati pune ruke posla. Naime, 40-godišnji frontmen Hladnog piva Mile Kekin za nekoliko će mjeseci dobiti drugo dijete, piše Gloria. Njegova supruga Ivana u drugom je tromjesečju trudnoće, a petogodišnji sin Vito jedva čeka prinovu u obitelji. Razloga za slavlje ima i zagrebački glumac Sven Medvešek koji će, ni manje ni više, nego peti put postati tata. Njegova nova djevojka Ema u četvrtom je mjesecu trudnoće.

– Za mene je to previše intimna stvar da bih je komentirao za medije – rekao nam je 46-godišnji glumac čija nova odabranica radi u jednoj zagrebačkoj knjižnici. Iz braka s glumicom Natašom Dorčić Sven ima troje djece, sinove Tomu (14) i Tita Emanuela (11) te 12-godišnju kćer Rozu. U vezi s kostimografkinjom Martinom Franić dobio je kćer Janju, koja danas ima šest godina. Glumac je uvijek isticao da se sa svojim bivšim suprugama odlično slaže te da svaku odluku o odgoju njihove djece donose zajednički.

Ključne riječi

Komentara 3

SK
Skipper
23:45 12.01.2012.

Pa..nisam primijetio ni na jednom ni na drugom trbuščić----vidiš vidiš što ti je današnja tehnika!

FE
Felicijen
23:49 12.01.2012.

Ljudi bez posla pa rade djecu. Što će drugo ?

BU
budisvoj
01:12 14.01.2012.

Mile je štrajkao protiv Horvatinčićevog robnog centra,a onda sredio za 800 kuna godišnji parking u istom,dok drugi plaćaju i po deset somova na godinu,uzorni građanin (i drug)nema što..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije