Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija women secret

Milan Bandić pozorno pratio ljepotice u seksi donjem rublju

secret (1)
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/22
20.04.2011.
u 12:09

Zagrebački gradonačelnik reviju je pratio u društvu domaćih zvijezda koje se uvijek zanimaju za nove trendove kada je riječ o najoskudnijim krpicama

Poznato je da je Milan Bandić veliki ljubitelj revija donjeg rublja. Tako je i sinoć u Zagrebu pratio reviju poznate marke Women Secret, i to u društvu brojnih domaćih zvijezda koje se uvijek zanimaju za nove trendove kada je riječ o najoskudnijim krpicama i kupaćim kostimima.

Prvi red vrvio je poznatim damama, a novu kolekciju došle su pogledati Renata Sopek, Antonija Stupar Jurkin, Vanja Halilović, Marija Borić, Helena Minić, Anja Alavanja... Reviju ugodnu oku pogledali su i Neven Ciganović i Boris Kosmač.

Komentara 5

DU
Deleted user
04:42 21.04.2011.

Ja volim gledati zenske \"guzove\" ali na zalost tu nema nista na ovim slikama. ipak mislim da gospodin B. ima dobau mastu .

NI
nindža
17:32 20.04.2011.

što tu ima loše, došao čovjek pogledat guzice i sise. i ja bi da su me pozvali.

KR
kreont
08:11 21.04.2011.

Tko zna iza ovoga možda lupi gradski prirez na donji veš ? Iza udara na naše đepove preko vrtića i skupih socijalnih pokaza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije