Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl u listopadu

Mišu u bolnici posjetio Bandić: Uz zagrljaj pao je i dogovor koji će oduševiti obožavatelje!

Foto: Facebook/Milan Bandić
1/3
19.03.2019.
u 16:33

Ovom susretu prisustvovala je i Mišina supruga Lidija, a Bandić je na Facebooku poručio - Dragi moj Mišo, u listopadu veliki koncert u Arena Zagreb, 'Samo nas nebo rastaviti može' - napisao je ispod fotografije.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posjetio je šibensku legendu hrvatske estrade Mišu Kovača, koji se posljednjih nekoliko mjeseci bori sa zdravstvenim problemima. 

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana liječio se u Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu, a potom u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti u Rockfellerovoj.

Ovom susretu prisustvovala je i Mišina supruga Lidija, a Bandić je na Facebooku poručio: - Dragi moj Mišo, u listopadu veliki koncert u Arena Zagreb, 'Samo nas nebo rastaviti može' - napisao je ispod fotografije.

Posljednji veliki koncert Mišo Kovač održao je u prosincu prošle godine u splitskoj Areni, a njega je otvorio pjesmom 'Poljubi zemlju po kojoj hodaš'. Publika je, očekivano, odmah počela skandirati.

Pogledajte tko sve pleše u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Ključne riječi

Komentara 35

CR
CroVictoria
16:58 19.03.2019.

Profesor doktor Bandić, stvarno ne zna kad je dosta.

Avatar matalan
matalan
17:14 19.03.2019.

U Areni koncert gramofona i publike , Mišo će samo mahati rukama a Lile nogama...

ZH
Zlatousti Hrvat
18:05 19.03.2019.

Kakav razdragani članak. Mora da će poskupiti komunalije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije