Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena glumica

Mila Kunis: Volim biti trudna. Grudi su mi se utrostručile u veličini

Mila Kunis
Foto: DPA/PIXSELL
13.06.2014.
u 21:43

Kazala je da je najbolji dan u njezinom dosadašnjem životu bila prosidba

Mila Kunis u trudnoći je čini se oduševljena svojim grudima. Glumica je, naime, u intervjuu za časopis Marie Claire priznala da voli biti trudna a za svoje grudi kazala je da su nevjerojatne.

- Utrostručile su se u veličini. Jako sam uzbuđena. Svima koje poznajem govorim 'Ajde dodirni ih' -rekla je Kunis za Marie Claire.

U intervjuu je govorila i o budućem porodu te o zaručniku Ashtonu Kutcheru.

Kazala je da je najbolji dan u njezinom dosadašnjem životu bila prosidba. - Plakala sam. Ne želim diskreditirati veze u svojoj prošlosti, ali ova veza je drukčija - rekla je.

>> Kupili su kuću vrijednu 10 mil. dolara, a vjenčat će se nakon rođenja djeteta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije