Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mila Kunis:

Moj sin je lijenčina i dječaci su pomalo kao neandertalci

Foto: PA/Pixsell
1/3
25.03.2018.
u 10:15

Gostujući u showu Ellen DeGeneres glumica Mila Kunis pričala je o svojoj djeci, sinu Dimitriju i kćeri Wyatt.

Moj dječak je prava lijenčina. Obožavam ga i prekrasan je, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca.

Dokaz za to su dva ljudska bića koja sam stvorila. Cure znaju što rade, a dječaci su pomalo kao neandertalci – rekla je Mila Kunis o svojoj dječici u showu Ellen DeGeneres koja se kroz smijeh složila s njom. 

Mila i njen suprug, glumac Ashton Kutcher imaju sina Dimitrija i kći Wyatt. Iako su oboje uspješni glumci s milijunima na računu nedavno su rekli kako djeci neće ostaviti svoje bogatstvo, ali će im pomoći da pokrenu svoje poslove i sami zarade svoj novac. 

1/8

Komentara 5

DR
Draš
12:41 25.03.2018.

Lijepo je vidjeti neku osobu koja potpuno oslobođena od predrasuda i seksizma javno može proglašavati muškarce genetski glupim i primitivnim,ma tko ne bi volio te hollywoodske "genijalce"i moralne vertikale.

TR
trolokva
13:25 25.03.2018.

Ja sam uvrijeđen, diskriminacijaaaaa, tužite ju i zatvorite!!!!!

AE
Aedes2017
13:32 25.03.2018.

Super Mila ! Ista stvar kod mene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije