Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreacija matije vuice

Mila Horvat zablistala u bež haljini otvorenih leđa kojom je istaknula svoju vitku figuru: 'Predivna moja'

Mila Horvat
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/22
03.01.2023.
u 19:35

Na svojem Instagram profilu Vuica je objavila nekoliko fotografija na kojima je Mila nosila asimetričnu haljinu bež boje i otvorenih leđa. Haljina je bila ukrašena svjetlucavim detaljima, a Mila je ovoj kreaciji dodala bež salonke, dok je kosu svezala u niski rep.

Dizajnerica Matija Vuica već godinama oduševljava svojim kreacijama, a u njezinim radovima mogu se vidjeti i brojni poznati. Ovoga puta Matija se pohvalila još jednom svojom kreacijom koju je nosila voditeljica Mila Horvat. Naime, na svojem Instagram profilu Vuica je objavila nekoliko fotografija na kojima je Mila nosila asimetričnu haljinu bež boje i otvorenih leđa. Haljina je bila ukrašena svjetlucavim detaljima, a Mila je ovoj kreaciji dodala bež salonke, dok je kosu svezala u niski rep. Haljina je istaknula vitku Milinu figuru, a šminkom je posebno naglasila usne. 

- Predivna moja - napisala je Matija u opisu i označila voditeljicu,a u komentarima su joj pratitelji ostavili emotikone vatre.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Vuica (@matijavuica)

Inače, Mila je i ranije nosila Matijine kreacije. Tako je sredinom prosinca objavila fotografiju Mile u haljini srebrne boje s prozirnim detaljima te otkrila na kojem je događaju voditeljica nosila njezinu haljinu. Tada je u opisu istaknula i kako su dobre prijateljice.

Podsjetimo, Milu smo ponovno imali priliku nedavno gledati u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je sudjelovala s pjevačicom Larom Antić Prskalom, a ispala je nakon četvrte emisije. Naime, voditeljica se u jednom trenutku povukla s HRT-a, a u ovoj emisiji imali smo je priliku vidjeti nakon nekog vremena. U nedavno intervju otkrila nam je i kako živi na relaciji inozemstvo-Hrvatska te kako se trenutno kao freelancer bavi svime kao i dosad: novinarstvom, uređivanjem projekata, vođenjem, PR-om, snimanjem, produciranjem, uz nadogradnju sportskog menadžmenta.

VIDEO Neutješna obitelj i prijatelji oprostili su se od Massima: Posebno je proživljavao umjetnost

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
21:57 03.01.2023.

U faci uopće ne liči na Milu...Matija podvalili su ti

HU
Humbleandhonest
20:43 03.01.2023.

Ako cemo iskreno, haljina je kič žešći, cipele nikako ne idu na tu haljinu ni materijalom ni bojom, a ova ofucana ekstenzija od repa je za plakati. Stalno se naslikava polugola u tim godinama, a to spočitava Diletti koja je za nju svemirski brod. Meni je nje nekako baš žao jer je puna stavova kojih se ne pridržava, ali ni malo. Bandićeva sponzorušica. Ljaga za cijeli život...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije