Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenaduili smo...

Mila Elegović: Rovinj mi je ljepši i od St. Tropeza

mila elegović
pixsell
19.08.2012.
u 11:11

Nadam se da ću uspjeti ovdje kupiti manji stančić. Tu su mi prijateljice Maja Odžaklijevska, Branka Cvitković. U Rovinju ne može biti dosadno, kaže Mila.

I ove je godine na Veliku Gospu Rovinjanima na Crvenom otoku zapjevao Ronald Braus s gostima među kojima je bila i glumica Mila Elegović.

Što to radite u Rovinju da se iz njega svake godine vraćate sve ljepši?

Ništa posebno, odmaram se. Došla sam na dva dana, a opet ostala dva tjedna. 

Silno mi se sviđa Rovinj, ljepši je i od St. Tropeza. Nadam se da ću uspjetiovdje kupiti manji stančić. Tu su mii prijateljice Maja Odžaklijevska, Branka Cvitković. U Rovinju ne može biti dosadno.

Vidite se u malom gradiću, bez gužve, strke?

– Sigurno ima više događanja i od Dubrovnika. Stalno netko dolazi, umjetnici, glazbenici, glumci, na svakom koraku su koncerti, izložbe. Dakle, ne može se reći da nema gužve ili strke.

Uspješna ste glumica, a kako stoje stvari s glazbom? Koliko često nastupate?

– Prava sam gažerica! Svaki mjesec negdje imam koncert, a s Ronijem sam već 12 godina voditeljica i pjevačica na koncertu. Zadovoljna sam. Ove godine sam pjevala pjesmu Bisere Veletanlić “Milo moje”.

Nalazim se u tom repertoaru sedamdesetih, drage su mi te otmjene, damske pjesme.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:21 19.08.2012.

Ma i nama je, pogototvo sa tobom u kadru.

Avatar sultan46
sultan46
12:35 19.08.2012.

Nije mi samo jasno kako novinari pisu o nekome koga vecina i nepozna,ja nikada cuo za doticnu damu,,uostalom kakav je to clanak? koji smisao ima,,,,trebate onda sve turiste koji dodju kod nas pitati kako se osjecaju,,cehe,poljake,madjare itd i pisati o tome,,dodje na isto.

OB
-obrisani-
14:32 19.08.2012.

Ovaj dopisnik ce naplatiti clanak tako prezivljava pa pise sve i svasta pola neistine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije