Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobila je poklon i cvijeće

Mikulić podijelila status koji joj je suprug posvetio za 18. godišnjicu braka: 'Još da su točne godine'

Foto: Instagram
1/8
24.09.2023.
u 12:30

Sada je Josip došao posjetiti obitelj u Hrvatskoj, a on i Marijana slave 18. godišnjicu braka. Na Instagramu je glumica otkrila kako ju je suprug  iznenadio čestitkom.

Glumica Marijana Mikulić trenutno se s obitelji nalazi u nešto drugačijem periodu u životu. Naime, njezina obitelj nedavno se uselila u kuću koju su suprug Josip i ona kupiti te renovirali, a nedavno je Marijana otkrila i da njezin suprug trenutačno ne živi s njima. Josip je u Njemačkoj, točnije u Berlinu gdje će provest godinu dana jer je dobio stipendiju zaklade Aleksander von Humboldt koja svake godine dodjeljuje stipendije stranim istraživačima koji žele provesti istraživanje u okviru neke od istraživačkih institucija u Njemačkoj. Sada je Josip došao posjetiti obitelj u Hrvatskoj, a on i Marijana slave 18. godišnjicu braka. Na Instagramu je glumica otkrila kako ju je suprug  iznenadio čestitkom. 

"Kakvu čestitku mi je složio muž. Još da je ubo točne godine. Oduljilo se čovjeku. Mislio da je već 19 godina zaglavio. “Tek” smo punoljetni. 18 godina braka. Ali cijenim trud mužiću. Da kotrljamo zajedno još barem ovoliko. Živio ti meni" napisala je Marijana i podijelila dirljiv status koji joj je posvetio suprug. 

GALERIJA Prisjetili smo se svih ljepotica okrunjenih lentom Miss Hrvatske

1/33

"Preživio nam, ljube, brak i prvu godinu punoljetnosti. S obzirom na to kakva je godina iza nas i što smo sve prošli, nazdravit ću ti još jednom. Hvala na ljubavi i strpljenju ustrajnosti i neizmjernoj energiji koju svakodnevno ulažeš u našu obitelj. Čudo si, Bogu dragom sam zahvalan da te imam, i, eto, možda izguramo i do 20. Sretna ti 19. godišnjica" napisao je Josip, a kako se Mikulić našalila, nije pogodio točno koju godinu braka slave. Isto tako, Marijana je priznala da je dobila i poklon i cvijeće.

 

Inače, kada je prošle godine u studenom saznao da je dobio stipendiju Marijana je suprugu Josipu uputila posebnu čestitku.

- Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i DOBIO!! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive. I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se - napisala je tada glumica na Instagramu.

 

VEZANI ČLANCI:

 

Glumica i njezin suprug profesor te pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu vjenčali su se 2005. godine te zajedno imaju trojicu sinova: Ivana, Andriju i Jakova. 

VIDEO Sjećate se prvog pobjednika Big Brothera? Saša sada živi u Švedskoj i izgleda dosta drugačije

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
12:39 24.09.2023.

Prošlo podne i tek sad mikulićka! Čudno, jaaaako čudno, nemre to tak. Pa neki več pomislili na suicid ak ne bu ništ danas o toj...

AN
AnimaTor
15:55 24.09.2023.

Evo novo na tržištu MM Pašteta ponovo iskaće iza svakog ugla.

HA
Haha
14:12 24.09.2023.

Pa dobro, tko nju gura i zasto?? Tko je ona?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije