Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna na sebe

Mihaela Varga uzvraća na komentare o Matrixu: Gora od estrade jedino je politika!

Mihaela Varga u grupi Matrix
Foto: Youtube Screenshot
1/8
14.09.2016.
u 13:30

Smatra da je od estrade gora upravo politika. Uspomena iz razdoblja od 1999. do 2004. sjetno se prisjeća te napominje da "bezbrižne, rane dvadesete ne može ništa zamijeniti"

Članica Središnjeg odbora Živog zida Mihaela Varga, kako smo jučer pisali, 1999. počela se baviti glazbom u grupi Matrix. S sadašnjim suprugom i političkim kolegom Hrvojem Runtićem Mihaela je imala prilično uspješnu karijeru na dance sceni devedesetih. 

Nakon pisanja medija o njezinu životu prije politike, na Facebooku se oglasila i sama Mihaela, ponosna na razdoblje svoje mladosti. 

Smatra da je od estrade gora upravo politika. Uspomena iz razdoblja od 1999. do 2004. sjetno se prisjeća te napominje da "bezbrižne, rane dvadesete ne može ništa zamijeniti".

– Od 1999. godine do 2004. bila sam aktivna na glazbenoj sceni, iza mene je mnoštvo predivnih uspomena i ponosna sam na svaki korak tog puta. Jedino što mi se danas ne sviđa, kada gledam neke fotografije od prije gotovo dvadeset godina, jest neki od tadašnjih mojih modnih "izričaja", pa im se smijem, baš kako se smijem i modi glazbenika iz 80-ih – piše Varga, koja želi vidjeti promjene u zemlji za dobrobit građana. 

>> Prije političke imala je glazbenu karijeru: Pogledajte Mihaelu Vargu kao dance zvijezdu '90-ih

Komentara 4

AA
Aartur
14:00 14.09.2016.

A kad je Berlusconi u talijanski parlament progurao svoje pjevačice, onda smo mu se smijali.

DU
Deleted user
19:59 14.09.2016.

Stječe nova iskustva nakon estradnog angažmana.

JO
Jose Oklahoma
22:51 14.09.2016.

Osobno je previše frustrirana da bi je čovjek uzeo za ozbiljno u obzir. Nije uspjela i sada vrišti poput derišta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije