Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije osvojila Miju

Mihaela iz 'Gospodina Savršenog' otkrila promjenu ljubavnog statusa

Foto: Instagram
1/5
12.06.2020.
u 17:25

Krajem prošle godine priznala je kako je zaljubljena, ali veza nije dugo potrajala a otkrila je i zašto.

U drugoj sezoni showa "Gospodin Savršeni" Mihaela Muhvić pokušala je osvojiti srce Mije Matića. Nije joj uspjelo šarmirati Savršenog i kaže kako nakon showa nisu ostali u kontaktu i njihova komunikacija svela se tek na pokoji lajk na društvenim mrežama. To iskustvo ostalo joj je u lijepom sjećanju i Miji ne zamjera što nije izabrao nju za svoju partnericu. Ljudi je prepoznaju zbog showa i kaže kako najčešće komentiraju da je vedrija uživo.

1/9

Nakon što je završio show Mihaela je priznala kako je napravila jednu promjenu na sebi. Otkrila je kako je povećala usne hijaluronom ali priznala je da ima i dečka. Krajem prošle godine priznala je da joj se na ljubavnom planu osmjehnula sreća i kako je jako sretna te nije željela otkrivati detalje svoje veze. U međuvremenu situacija na ljubavnom planu se promijenila i Mihaela je opet solo.

- Nisam otkrivala detalje jer je veza bila još uvijek svježa. Naknadno smo shvatili da su nam prioriteti ipak drugačiji i da nismo kompatibilni pa smo vezu ubrzo i okončali - rekla je za RTL.

VIDEO Sve Severinine ljubavi

 

Komentara 2

WA
wannabenovinari
18:37 12.06.2020.

Traži se novi sponzor "poduzetnik"?

MI
michael29
18:20 12.06.2020.

Sigurno je nasla j**.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije