Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki povratak

Michaela Douglasa na Zlatnim globusima pozdravili ovacijama

michael
Pixsell
17.01.2011.
u 13:32

– Mora postojati lakši način da čovjek dobije ovacije – našalio se Douglas

Iako je već mnogo puta na dodjelama najprestižnijih filmskih nagrada stajao na pozornici, bilo kao dobitnik ili kao predstavljač, sinoćnja dodjela Zlatnih globusa u Los Angelesu, gdje je filmu “Društvena mreža” dodijelio nagradu za najbolji film, za Michaela Douglasa imala je dosad najveću čar. Sa suprugom Catherine Zetom Jones ponosno je prošetao crvenim tepihom blistajući od sreće što je pobijedio karcinom grla.

Kada je 66-godišnji oskarovac kročio na pozornicu, cijela je dvorana ustala na noge i pozdravila ga dugim pljeskom.

– Mora postojati lakši način da čovjek dobije ovacije – našalio se Douglas te nastavio:
– Hvala vam svima. Zaista sam jako sretan što sam večeras ovdje. Lijepo je vratiti se, ovo mi je prvi izlazak ove godine – pun emocija govorio je slavni glumac gostima među kojima su bili i Angelina Jolie i Brad Pitt s kojima su se Michael i Catherine družili na primanju nakon svečane ceremonije.

Douglas, kojemu su liječnici nakon posljednje kemoterapije netom prije Božića potvrdili da je tumor nestao, bio je nominiran za najboljega sporednog glumca za ulogu Gordona Gekkoa u filmu “Wall Street: Novac nikad ne spava”, no nagrada je otišla u ruke Christiana Balea za film “The Fighter”.

O svojem životu u Hollywoodu, ljubavima i liječenju od raka grla glumac će navodno napisati i autobiografiju, a trenutačno pregovara s izdavačkim kućama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije