Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umoran je

Michael Douglas propustit će Oscare jer želi biti s djecom

michael douglas portal
pixsell
20.02.2013.
u 12:31

Glumca su iscrpili snimanje filma i briga za sina Camerona koji je u zatvoru pa će njegova supruga Catherine Zeti-Jones na dodjelu nagrade u pratnji rođaka

Vremešni glumac Michael Douglas (68) preskočit će ovogodišnju dodjelu nagrade Oscar koja se održava 24. veljače i neće biti pratnja svojoj supruzi Catherine Zeti-Jones (43).

Radije će ostati kod kuće s njihovom djecom Dylanom (12) i Carys (9).

– Catherine se veseli Oscaru i ne želi ga propustiti. Već je pripremila haljinu koju će odjenuti, a ove godine umjesto supruga pratit će je njezin rođak. Michael nije raspoložen za zabavu jer se u posljednje vrijeme malo preopteretio promocijom svojega filma "Liberace" i želi tu noć provesti kod kuće – rekao je izvor blizak bračnom paru za RadarOnline.com.

Michael i Catherine u braku su 12 godina, a o njihovu braku nedavno je rekao:

– Jako nam je lijepo zajedno. Moja supruga najbolja je žena na svijetu.

Michaela je osim posla u zadnje vrijeme iscrpila i briga za najstarijeg sina Camerona (34) koji u Pennsylvaniji služi desetogodišnju kaznu zatvora radi dilanja droge, a nedavno je u zatvoru i pretučen i bio je pozitivan na mjesečnom testu zatvorenika na narkotike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije