Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratki fitilj

Michael Douglas izgubio kontrolu i nasrnuo na fotoreportera

michael douglas
Foto: pixsell
1/3
25.02.2011.
u 13:33

Glumčevu neraspoloženju kumovala je kraljevska večera na kojoj su Douglasovi bili večer prije. Na protokolarnom druženju kod princa Charlesa, Catherine Zeta Jones dobila je nagradu za doprinos u filmskoj industriji i humanitarni rad

Nakon višemjesečne borbe s karcinomom grla glumac Michael Douglas oporavio se i napokon vratio svojem životu. U drugoj prilici koju mu je život dao, odlučio se posvetiti svojoj supruzi i djeci. Sinoćnju večer tako je umjesto u obližnjem kafiću proveo u restoranu Gordona Ramseya romantično čavrljajući s voljenom Catherine Zeta Jones. U tihom šaputanju nakratko ih je prekinuo tek prijatelj Guy Ritchie, Madonnin bivši suprug. 

No, kad se izlazak primakao kraju, skladna večer pretvorila se u incident. Na izlasku iz restorana Michaela Douglasa i njegovu suprugu dočekali su paparazzi. Iscrpljen medijskom pažnjom od koje se već mjesecima ne može skriti, nasrnuo je na prvu osobu čije se lice skrivalo iza objektiva. Fotoreporteru je priprijetio da ih ne fotografira te ga grubo primio za ruku i svom snagom odgurnuo od sebe.

Glumčevu neraspoloženju kumovala je kraljevska večera na kojoj je obitelj Douglas bila večer prije. Naime, na protokolarnoj večeri u odajama princa Charlesa njegova supruga Catherine Zeta Jones dobila je CBE nagradu za doprinos u filmskoj industriji i humanitarni rad. Za ljubav svoje voljene 66-godišnja zvijezda tu je večer trpjela fotografiranje, poziranje i razgovore s novinarima. No, dvodnevnog publiciteta, čini se, bilo mu je previše...

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:28 26.02.2011.

Rođen je 1944., dakle u 67. godini je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije