Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škakljivo

Michael Douglas i Matt Damon kao ljubavnici

matt damon
08.03.2013.
u 09:30

Snimanje filma o kičastom glazbeniku Liberaceu obojica su opisala kao jedno od najneugodnijih u karijeri

Ulickani poput dvojice najvećih retrokicoša, Michael Douglas i Matt Damon krase naslovnicu časopisa “Entertainment Weekly”.

Prva je to službena fotografija koja najavljuje biografsku dramu “Behind the Candelabra” o životu legendarnog američkog pijanista, pjevača i zabavljača Liberacea zapamćenog po izrazito kičastom i ekstravagantnom životnom stilu. Douglas igra Liberacea, a Damon njegova mlađahnog ljubavnika Scotta Thorsona. A kako bi život glazbenika prikazan na filmu bio što vjerodostojniji stvarnom, glumci su morali snimiti brojne scene seksa. Taj je zadatak, složila su se obojica, bio jedan od najneugodnijih u njihovim karijerama. Redatelj Steven Soderbergh čak im je izašao ususret pa nijednu škakljivu scenu nisu morali ponavljati. Soderbergh je dozvolu za snimanje filma dugo čekao jer je smatran previše eksplicitnim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije