Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohlepna bivša

Michael Douglas dobio parnicu protiv bivše supruge Diandre

Michael Douglas
16.11.2010.
u 09:37

Diandra Douglas tražila je kao bivša supruga slavnoga glumca 50 posto zarade od drugog nastavka filmskog hita "Wall Street" jer je Michael prvi nastavak snimao dok je bio s njom u braku

Oboljeli glumac Michael Douglas bio je presretan kad je sudac u parnici koju je pokrenula njegova bivša supruga Diandra presudio u njegovu korist.

Naime, Diandra, s kojom Michael ima 32-godišnjeg sina Camerona, na sudu je tražila 50 posto zarade od drugog nastavka filma "Wall Street" jer je Douglas prvi nastavak snimo 1987. kad je bio s njom u braku. Pohlepna bivša supruga smatrala je da joj pripada dio novca i od drugog nastavka iako se s Douglasom razišla prije deset godina, i to na vlastiti zahtjev.

Komentara 1

SN
snovak45
10:45 16.11.2010.

Nikad kraja pohlepi. Ne smeta ni kad je sama tražila rastavu. Ne smeta ni kad se novac pokuša izmusti od bolesnog čovjeka. Samo ravno naprijed bez morala i preko svih... Baš mi je drago da je popušila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije