Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suze olakšanja

Michael Douglas: Catherine se dobro naplakala

catherine zeta jones
pixsell
12.01.2011.
u 09:34

- Kad je čula da je tumor nestao, nije mogla prestati plakati. Nisam ni ja skakao u zrak od sreće, trebat će još dosta vremena da dođem sebi nakon ove bolesti, izjavio je Michael Douglas

Na putu konačnog oporavka od tumora na grlu presretni Michael Douglas ne skriva što se zbivalo u njegovoj obitelji kad su došli liječnički nalazi nakon kemoterapije.

- Kad je čula da je tumor nestao, Catherine nije mogla prestati plakati. Nisam ni ja skakao u zrak od sreće, trebat će još dosta vremena da dođem sebi nakon ove bolesti, bio je iskren Douglas koji je pobjedu nad tumorom sa suprugom proslavio u njihovu omiljenom restoranu na Manhattanu. Na meniju su bile kamenice, a 66-godišnji glumac si je nakon dugo vremena priuštio i čašu crnog vina.

- Nije mi prijalo. Puno alkohola i loša prehrana bili su glavni okidač za bolest koja me snašla. Sad jedem mnogo zdrave hrane iz organskog uzgoja, kaže oporavljeni Douglas koji za svoje ozdravljenje proziva i dobre obiteljske gene.

Komentara 1

ZA
zagabria1
10:27 12.01.2011.

ajde želim mu sreće. Izgleda da je ova veza iskrena, svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije