Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sto stranica super zabave

Od petka, uz Večernji list, novi Ekran - magazin za kulturu življenja

Novi Ekran
27.01.2022.
u 14:21

Najbolji domaći autori donose priče koje ćete pročitati u dahu, a prepričavati danima.Mi znamo sve o tome kako kvalitetno provesti vrijeme, kamo otići, što gledati i čitati.

Novi Ekran, najopsežniji magazin za kulturu življenja, na novom formatu i s puno više sadržaja. Na stotinu raskošnih stranica najbolji domaći autori donose priče koje ćete pročitati u dahu, a prepričavati danima. Mi znamo sve o tome kako kvalitetno provesti vrijeme, kamo otići, što gledati i čitati.

Otkrijte najzanimljivije o ljudima koji su obilježili domaću scenu, onima koji stvaraju digitalne hitove, što binđati za idealan vikend kod kuće i koja je druga strana televizijskih lica.

Uz sve to donosimo najtočniji pregled  tv programa i sadržaj najgledanijih sapunica!

Novi Ekran je razigran, prati trendove, a u isto vrijeme relevantan, raspravlja o svemu u visokom tonu.

Naši sjajni autori su najveća hrvatska imena u glazbenoj kritici, dizajnu, filmu i knjigama. Donose novi pogled na povijest mode, priče iz svijeta slavnih, ali i priče iz centra Zagreba. 

Na stotinu stranica donosimo sve o televiziji, kazalištu, glazbi, dizajnu, modi, arhitekturi, filmu.

Kroz prizmu Miljenka Jergovića, Bojane Radović, Davora Brukete, Martine Strukić, Nade Mirković, Tamare Janušić, Ane Abrahamsberg,  Hrvoja Horvata,  Mire Para, Ane Bogišić, Zorana Vitas, Tonija Volarića i Mie Mitrović.

Novi Ekran – magazin za kulturu življenja!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije