Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. obljetnica

Mel B o okupljanju Spice Girls: 'Bilo bi šteta ne proslaviti!'

'(From L) Spice Girls  Victoria Beckham, Spice Girls Gerie Halliwell, Spice Girls Emma Bunton, Spice Girls Melanie Chisholm and Spice Girls Melanie Brown perform during the closing ceremony of the 201
Foto: Pixsell
1/3
30.12.2015.
u 17:30

Obilježile su glazbenu scenu devedestih, a za 20. obljetnicu ne žele otkriti sve planove

Ženska grupa Spice Girls obilježila je glazbenu scenu devedesetih, a možda će ponovno zapjevati svoje hitove.

Bivša spajsica Mel B i dalje implicira mogućnost okupljanja britanske grupe. Bliži se 20. godišnjica peteročlanog sastava, a navodno pripremaju ideje.

– Kada sve dogovorimo, najavit ćemo planove. Sljedeće godine je 20. obljetnica grupe i svakako to želimo obilježiti na neki način – rekla je Mel B za Billboard.

Treća i zadnja svjetska turneja girl grupe bila je 2007., a nastupale su i 2012. na zatvaranju ljetnih Olimpijskih igara u Londonu.

Nadamo se da će sljedeće godine spajsice "začiniti" živote starih i novih fanova i okupiti publiku, barem za neka prijašnja vremena.

>> Nakon nastupa na OI Spice Girls ne žele imati posla s VIctorijom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije