Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod Ellen DeGeneres

Meghan Markle ponovno razbjesnila Britance: 'Ovo je drska i pohlepna kampanja, oduzmite joj titulu'

Foto: YouTube/Screenshot
1/8
20.11.2021.
u 19:00

Vojvotkinja je pristala sudjelovati u raznim šalama pa je tako među ostalim zezajući prodavače hrane pristala raditi svakakve neobične stvari. Radila je čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu, a u jednom trenutku je i pila mlijeko iz dječje bočice, a upravo je ta scena izazvala lavinu reakcija.

Meghan Markle ponovno je iznenadila publiku diljem svijeta nakon što se pojavila u emisiji omražene voditeljice i njezine dugogodišnje prijateljice Ellen DeGeneres, a njezino je ponašanje razljutilo Britance koji su jasno dali do znanja da joj titula vojvotkinje ne pristaje.

Vojvotkinja je pristala sudjelovati u raznim šalama pa je tako među ostalim zezajući prodavače hrane pristala raditi svakakve neobične stvari. Radila je čučnjeve, dodirivala se predmetima po licu, a u jednom trenutku je i pila mlijeko iz dječje bočice, a upravo je ta scena izazvala lavinu reakcija i razbjesnila Britance.

Na društvenim mrežama odmah se pokrenula rasprava, a mnogi smatraju kako je njezino ponašanje neprimjereno te kako nastoji privući pažnju javnosti iako su napustili Veliku Britaniju kako bi uživali u privatnosti.

Meghan je ponovno razljutila i voditelja Piersa Morgana koji ju u svojoj kolumni za Daily Mail pozvao kraljicu i parlament da se Meghan, ali i princu Harryju oduzmu kraljevske titule i to što prije kako bi prestali sramotiti kraljevsku obitelj.

-Debakl s Ellen razotkrio je Meghaninu želju da bude slavna reality osoba na C-listi, a ne kraljevska žena dostojna A- liste.  Čak bi i Kardashianke shvatile da je im je štos s uličnim prodavačima ispod časti i da štete svojoj reputaciji. Ovo je na razni djeteta i jako sramotno- započeo je Morgan.

-Potpuno je ponižavajuće da se netko iz kraljevske obitelji tako ponaša i ne samo zato što Meghan izgleda smiješno, već zbog toga i Britanska monarhija izgleda smiješno. Već sam to rekao, a sada ću ponoviti: kraljica im mora što prije oduzeti kraljevske titule prije nego što ova drska i pohlepna kampanja uništi sve što je kraljica radila- zaključio je Piers.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku s Alanom Hržicom  
 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
19:55 20.11.2021.

Mozes odvesti osobu iz ghetta, ali ne mozes ghetto iz nje. Potvrdjeno stotinama puta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije