Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Među Ljubinim i Jovanovim damama već frcaju ljubomorne iskre

Foto: RTL
1/4
06.02.2019.
u 16:32

Djevojke su farmere 'rešetale' škakljivim pitanjima i dovele su ih u nezgodnu situaciju, ali najveća drama odvijat će se u Ljubinu i Jovanovu taboru.

U večerašnjem novom nastavku showa "Ljubav je na selu" farmeri i potencijalne farmerice bolje će se upoznati, ovog puta bez vremenskog ograničenja.

Iako nema vremenskog ograničenja ovaj put postoji publika jer će farmeri s djevojkama razgovarati pod budnim okom ostalih suparnica koje se neće moći suzdržati od komentara.

Djevojke su farmere 'rešetale' škakljivim pitanjima i dovele su ih u nezgodnu situaciju, ali najveća drama odvijat će se u Ljubinu i Jovanovu taboru.

- Čini se da Violeta radi protiv mene da ne idem kod vas na farmu. Iza leđa priča jedno, a meni drugo - komentirat će jedna Ljubina odabranica, dok će Jovanove djevojke posebno zanimati baš svi detalji o njegovu odnosu s Paulinom, piše RTL

Kucnuo je čas da farmeri konačno vide svoje 'zlatne djevojke' i s njima provedu vrijeme, a novi tulum pokazat će tko je spreman za vruće ljubavne igrice.

Pogledajte koji farmeri traže srodnu dušu u desetoj sezoni showa "Ljubav je na selu"

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
16:58 06.02.2019.

Ima među "djevojkama" profesionalki! Koja bi normalna djevojka koja je prvi put na tv-eu skinula badić i ljubila se u bazenu?

Avatar Niškorist
Niškorist
17:56 06.02.2019.

Krdo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije