Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATEJA I EMIL

Čim se dojmovi slegnu, idemo na putovanje

19.12.2017.
u 08:00

Pobjednici pete sezone showa iza sebe su ostavili drugoplasiranog Martina Kutnara i trećeplasiranog Gabrijela Čačića

Nitko se nije razočarao kada su titulom hrvatskog Supertalenta za 2017. godinu u nedjelju navečer okrunjeni plesači Emil i Mateja koji su svojim nastupom oduzeli dah publici, članovima žirija i gledateljima ispred malih ekrana.

Žiri ostao bez riječi

Zaljubljeni plesači koji osim posla dijele i zajednički život osvojili su 200 tisuća kuna te tako postali pobjednici pete sezone ovog zabavnog showa, a iza sebe su ostavili konkurenciju, drugoplasiranog talentiranog glazbenika Martina Kutnara i šestogodišnjeg pjevača Gabrijela Čačića koji je zasjeo na odlično treće mjesto po glasovima publike.

– Vas dvoje u meni izazivate jednu emociju koju ja kod sebe ne volim, skoro pa je se i sramim jer je jako duboko u meni i jako je intimna. Ja ne znam što je to, ta vaša ljubav koju živite na sceni, ta nevjerojatna karizmatičnost s nevjerojatnim vještinama – rekla im je nakon nastupa, vrlo emotivno, Martina Tomčić, dok je jednako oduševljeni Davor Bilman dodao:

– Da mogu jedanput glasati, glasao bih za vas, a da mogu glasati dvaput, dvaput bih glasao za vas!

S Matejom Ivanković porazgovarali smo netom nakon što je završila s plesnim probama u svojem matičnom kazalištu Komedija. Slobodan dan nakon uzbudljive i naporne večeri nisu si priuštili zbog poslovnih obveza, no uskoro ih čeka zasluženi odmor.

– Još smo pod dojmom, ništa se još nije sleglo, sve se brzo dogodilo – rekla nam je Mateja te dodala da joj je iznimno drago što se njihova točka toliko svidjela publici te da su plesom uspjeli privući toliku pozornost.

Nismo razmišljali o pobjedi

– Iskreno, nismo razmišljali o pobjedi, rekla je 26-godišnja plesačica koja je s 35-godišnjim Emilom Kuzminskim u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Upoznali su se u kazalištu Komedija, no detalje o njihovu privatnom životu nije željela iznositi. Svjesni su da će nakon Supertalenta interes za njihov privatni život porasti, no oni su odlučili taj djelić svoje intime zadržati za sebe.

Našalila se da, kada su u svađi, njihove plesne probe znaju biti podosta napete, no nikad nisu nerješive, a to dokazuju i njihove iznimne plesne vještine koje graniče s akrobacijama.

O osvojenom novčanom iznosu još nisu stigli razmišljati. Znaju samo da će dio potrošiti na putovanje. O tome koja bi destinacija mogla biti u pitanju, nisu još uspjeli ni razgovarati, no sigurni su da ništa drastično u svojim životima neće promijeniti.

– Jedva čekamo da se malo odmorimo i planiramo neko putovanje – zaključila je Mateja.

1/35

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije