Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Mašinko naslovnom pjesmom "Pozovite rapsode" najavljuje istoimeno studijsko izdanje

Mašinko
Foto: Hrvoje Baudoin
1/2
12.06.2023.
u 15:46

Zagrebački Mašinko prije nekoliko mjeseci je publici obećao prvi singl s najavljenog, šestog albuma "Pozovite rapsode", koji je sada i pustio u svijet.

"Pozovite rapsode" njihov je novi singl za koji je miks i master radio Leonard Klaić, dok produkciju uz njega potpisuje čitav bend. Uz pjesmu je objavljen i spot čiju režiju i produkciju potpisuje Marko Nemec, dok je za snimanje i montažu zaslužan Hrvoje Baudoin. Dečki iz benda glavne su zvijezde najnovijeg video uratka. 

Pjesmom "Pozovite rapsode" Mašinko nastavlja niz svojih već dobro poznatih singlova neopterećenog pristupa i razigranog zvuka, zbog kojih su i postali poznati kao jedan od najvoljenijih punk bendova nove generacije

Ako je suditi po kritikama njihova posljednjeg albuma "Danas ću, sutra ću", "odmjereni, ubojiti i precizni, odlični punk" nastavlja u svom revijalnom tonu, a Mašinko su publici već dali naznake kako će "Pozovite rapsode" zvučati. Prije nekoliko mjeseci su u Vintage Industrial Baru na samostalnom koncertu osim dobro poznatih hitova odsvirali nekoliko novih pjesama, koje su naišle redom na oduševljenje ekipe pred pozornicom.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije