Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Martina Tomčić zasjala u crnoj haljini, komplimente joj uputila i Šuput: 'Kakva si maca'

Foto: instagram
1/7
11.09.2023.
u 21:23

Tomčić je zablistala u crnoj haljini posutoj šljokicama i sa zlatnim detaljima. Sa snimanja se javila i na svojem profilu na Instagramu, a izgledom je očarala obožavatelje.

Operna diva Martina Tomčić (48) godinama se nalazi i u ulozi članice žirija showa 'Supertalent', koji se uskoro vraća na male ekrane. Martina je s kolegama iz žirija snimila promotivni video, a za tu se prigodu posebno dotjerala. Tomčić je zablistala u crnoj haljini posutoj šljokicama i sa zlatnim detaljima. Sa snimanja se javila i na svojem profilu na Instagramu, a izgledom je očarala obožavatelje.

- Iznenađenjima nikad kraja! Talenata i 'talenata' koje NIKAD nisam vidjela! Zabave s mojom malom disfunkcionalnom obitelji kao da ne postoji sutra... ma sve to i još puno više uskoro na Novoj TV. Slavimo jubilarnu 10. sezonu Supertalenta. Gledamo se? - poručila je Martina.

"Kakva si maca", napisala joj je ispod fotografije Maja Šuput, a dobila je i brojne druge komplimente. "Prekrasna", "Wow", "Predivni ste", "Bože, koja kraljica", pisali su joj obožavatelji.

Podsjetimo, Martina je na društvenim mrežama nedavno podijelila svoju fotografiju i djetinjstva. Martina je pokazala nekoliko fotografija na kojima se vidi da je voljela plesati i pjevati te glumiti te napisala:

- Bok! Ovo sam ja, mala Martina. Vječito s crnim kečkicama tj. kikicama kako sam ih ja zvala! Na prve dvije slike ne volim ići u školu, jer tamo nema mame, ali jako volim plesati, pjevati, glumiti i igrati se u školi. Ne volim ispite, odgovaranja i ocjenjivanja u školi, ali jako volim pričati s učiteljicom i istraživati po dvorištu i livadi škole s prijateljima - napisala je Tomčić.

Potom se dotaknula svog daljnjeg školovanja, kada je postala zainteresiranija za pojedine predmete.

- S vremenom, mala Martina je narasla, mama joj sve manje nedostaje, a pojedine aktivnosti u školi postaju sve interesantnije… Hrvatski, francuski, biologija, kemija, glazbeni, povijest umjetnosti… Nisam se pronalazila u svim predmetima! Pojedini predmeti su mi baš bili teški, nerazumljivi i dosadni, ali sam radost učenja pronalazila u područjima osobnih interesa i mojih skrivenih talenata - dodala je.

Sa 17 godina upisala je, kaže, solo pjevanje na akademiji u Austriji. Odlučila se na život u zemlji čiju kulturu i jezik ni najmanje nije poznavala. Ipak, svladala je njemački jezik u tri mjeseca. Svi su joj jezici slični pa joj učenje istih nije predstavljalo problem.

- Često sam se sjetila moje profesorice francuskog u osnovnoj školi “Mato Lovrak” u zagrebačkoj Dubravi koja me zaljubila u strane jezike. Hvala joj na tome! Hvala i svakom profesoru koji mi je svojim pozivom i pristupom radu omogućio da budem najbolja verzija sebe i da zavolim učenje! - prisjetila se operna pjevačica.

VEZANI ČLANCI

Zahvalila je profesorima pa se osvrnula na roditeljstvo. Tomčić sa suprugom Ženjom Moskaljovim, kojeg je upoznala u Grazu za vrijeme studiranja, ima dvoje djece. Sina Nou i kćer Rebeku, koje nastoji držati podalje od očiju javnosti.

- Najviše hvala profesorima koji moje pjevanje nisu doživljavali manje važnim u odnosu na druge predmete, jer glas je oduvijek bio moja super moć! Danas sam i sama roditelj koji promatra sa strane koliko je škola važna i kako određuje tijek odrastanja moje djece! Škola je moj suborac u odgoju i zato ću uvijek budno i kritično ukazivati na propuste, ali i najglasnije iskazivati i veseliti se susretu s briljantnim učiteljima koji vide i čuju talente moje djece! Sanela i Zrinka - napisala je Martina pa dodala:

-  Ove dvije žene pokazale su mi zadnjih godina da je za osmijeh na licu djeteta potrebno veliko i čisto srce! Naučile su me da se u svakom djetetu skriva jedno malo čudo s pregršt talenata!!! Ja ih sve želim vidjeti!  

VIDEO Sergej Trifunović ponovno izvrijeđao splitske policajce: Zabranjen mu je ulazak u EU i još tri zemlje

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije